07.02.2012, Miroslav Fuks

Měření druholigistů pro FC Vysočina

Měření druholigistů pro FC VysočinaV Táboře na sebe narazily dva druholigové celky, které zatím v zimní pauze provází dobrá forma. Domácí Sezimovo Ústí, které mění název FC MAS Táborsko, porazilo Slavii i Žižkov a remizovalo se Spartou a Bohemians. Na rozjetou Vysočinu však nestačilo. Jihlavští měli v utkání převahu a nezlomil je ani gól inkasovaný hned v 1. minutě. Ke konečné výhře 1:3 svými přesnými trefami přispěli Muris Mešanović, Tomáš Kučera a Stanislav Tecl.

 
TáborskoTáborsko
přát., úterý 7.2.2012, 13:00
1:3
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 1. vlastní Sedláček - 35. Mešanović, 61. Kučera, 77. Tecl
Diváci: 0
Táborsko: Fryšták – Kotrba, Brožek, Nesvadba, Smrek – Kostečka, Nešický (55. Houška), Dobal – Kočí, Jasanský – Pecka.
FC Vysočina: Uvarenko – Obert (65. Veselý), Tlustý, Halama (46. Komárek), Šilinger (65. Gavrić) – Vacek (65. Helísek), Karlík (46. Velický), Kučera, Gabriel (65. Kliment) – Sedláček (46. Tecl), Mešanović.
 

Komentář

Domácí se na zmrzlé a kluzké umělé trávě radovali už v 1. minutě, kdy jihlavská obrana chybovala, vyrobila rohový kop a z něj celek z Táborska otevřel skóre. Připsán byl jako vlastní Sedláčkovi. Vysočina se z úvodního šoku rychle vzpamatovala a postupně převzala iniciativu. Do poločasu v 35. minutě vyrovnal hlavou Mešanović, který se tak dočkal první trefy v rámci zimní přípravy. Převaha hostí pokračovala i ve druhé půli a vyústila v celou řadu gólových šancí a nadějných příležití, které však velmi často zůstaly nedotaženy. Vedení na stranu FC Vysočina strhl v 61. minutě Kučera, který z druhé vlny přesně umístil načasovanou zpětnou přihrávku Tecla. I pro Kučeru šlo o první zimní zásah. To Stanislav Tecl si na nedostatek branek nestěžuje, což potvrdil i v 77. minutě, kdy hlavou proměnil centr Klimenta - 1:3.

„Sehráli jsme další těžký zápas proti kvalitnímu soupeři ze stejné soutěže, v níž nastupujeme i my. Všem aktérům zápas zkomplikovalo počasí, neboť se hrálo za devítistupňového mrazu na kluzkém a zmrzlém hřišti se zbytky sněhu. Doufám, že hráči z tohoto utkání vyjdou bez zranění. Mrzí mne náš vlažný vstup do utkání, ze kterého nás soupeř potrestal úvodní brankou. Těší mne, že jsme utkání dokázali otočit a třikrát skórovat. Na druhou stranu jsme si vypracovali mnoho brejků a šancí, které trestuhodně zůstaly nevyužity," řekl k utkání trenér Roman Pivarník. Ten postrádal individuálně trénující Blažka, Jungra a Vaculíka.

Další přípravné utkání Vysočinu čeká v sobotu 11. února proti Pardubicím - od 11:00 hodin v areálu Na Stoupách.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu