16.02.2012, Miroslav Fuks

S Jaromírem Blažkem se můžete sejít ve Sport baru Hattrick!

S Jaromírem Blažkem se můžete sejít ve Sport baru Hattrick!Vedení FC Vysočina hodlá v pátek 17. února od 17.30 hodin odstartovat nepravidelný cyklus besed s fanoušky. Ty by probíhaly v zrekonstruovaném Sport baru Hattrick v Jihlavě za účasti zástupce vedení klubu, trenéra a hráče. První díl tohoto snad dlouhého a zajímavého seriálu nabídne v hlavních rolích brankáře Jaromíra Blažka, trenéra Romana Pivarníka a předsedu představenstva Jiřího Pecha.

 

„Byli bychom velice rádi, kdyby obdobná setkání s fanoušky v průběhu fotbalové sezóny probíhala zhruba v měsíčních intervalech. O budoucnosti těchto besed však rozhodnou sami příznivci fotbalu a našeho klubu - svoji hojnou účastí na akci. Fanoušci budou moci nejen pokládat hostům dotazy, ale jistě dostanou prostor i k bližšímu setkání či k žádosti o autogram. Předpokládáme, že přítomným budeme moci premiérově nabídnout zakoupení suvenýrů, které se tematicky vážou k Jaromíru Blažkovi. K dispozici samozřejmě budou i další předměty z naší nabídky. A to nejen po dobu této akce, neboť na základě naší spolupráce se Sport barem Hattrick bude součástí jeho nabídky i prodej omezeného spektra našich suvenýrů," uvedl klubový tiskový mluvčí Miroslav Fuks, který odtajnil i další z lákadel připravované akce: „Rozhodli jsme se využít čerstvě získané a krásné putovní trofeje za vítězství v Tipsport lize a ukázat ji našim fanouškům. První možnost, aby ji potěžkali anebo se s ní vyfotili, budou mít právě v pátek 17. února. Atmosféru akce navíc doplní i promítání záznamu jednoho z našich podzimních zápasů."

Nově rekonstruovaný Sport bar Hattrick se nachází v obchodním areálu na Březinkách v druhém patře nad poštou. Sport bar Vás vtáhne do fanouškovského dění nejen dekorací, ale i sportovními přenosy, které můžete zhlédnout na televizorech LCD a dvou velkoplošných projekcích. Ve svém sortimentu má exkluzivní nabídku 56 značek piv a z toho je trvale k vychutnání 7 točených. Dále jsou k dispozici 3 kulečníkové stoly, šipky a fotbálek.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu