15.01.2012, Miroslav Fuks

Vysočina zvítězila a vede tabulku své skupiny

Vysočina zvítězila a vede tabulku své skupinyFotbalisté FC Vysočina nezaváhali ani ve svém třetím vystoupení v rámci Tipsport ligy a s plným bodovým ziskem se dostali do čela své brněnské skupiny. Svého druholigového a regionálního rivala ze Znojma zdolali 2:1 (1:1), když skóre otevřel ve 2. minutě mladík Jan Kliment a rozhodnutí přišlo opět v závěru z trefy Karola Karlíka. Ve středu na Jihlavu s Jaromírem Blažkem v bráně čeká prvoligová Olomouc.

 
ZnojmoZnojmo
Turnaj, neděle 15.1.2012, 13:00
1:2
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 12. Zifčák - 2. Kliment, 82. Karlík
Diváci: 0
Znojmo: Doleček - Hříbek (45. Cihlář), Hnaníček, Odehnal, Švarc - Zifčák (45. Kruhut), Bula(45. Trnovec), Podzemský (60. Le Minh), R.Demeter (60. Mudra) - Aleksa (45. Rolinc), Mandula (60. Juhaňák)
FC Vysočina: I. půle: Uvarenko - Veselý, Komárek, Tlustý, Šilinger - Gabriel, Velický, T.Kučera, Kliment - Mešanović, Sedláček. II. půle: Uvarenko – Karlík, Halama, Kolařík, Gavrić – Matejov, Fadrný, T.Kučera, Kliment – Mešanović, Tecl.
 

Komentář

Trenér Roman Pivarník mohl poprvé v zimní přípravě využít Kučeru a Komárka. Naopak dal volno Jungrovi, zcela fit nejsou Vaculík, Rožník a Procházka a tréninkové manko dohání Obert.

Jihlavští fotbalisté si v předchozích duelech branky schovávali až na závěr utkání, ovšem proti Znojmu udeřili již ve 2. minutě. Na rohový kop si naskočil dorostenec Jan Kliment a hlavou otevřel skóre – 0:1. V prvních deseti minutách měla Vysočina tlak a byla blízko vstřelení další branky. Místo toho však přišla ve 12. minutě chyba v rozehrávce a vyrovnání z kopačky Zifčáka, který o víkendu ukončil test ve Viktorii Plzeň. Rozuzlení přípravného utkání přišlo v 82. minutě, kdy z trestného kopu ráno přesně k tyči skóroval Karol Karlík – 2:1.

„Mrzí mne zbytečné vyrovnání stavu ve 12. minutě. Podobných chyb jsme se v průběhu zápasu bohužel nevyvarovali a tím se Znojmo dostávalo do šancí. My jsme si však příležitostí vypracovali více. Myslím si, že jsme zvítězili zaslouženě. Jsem spokojen pohybem hráčů, kombinační hrou a samozřejmě i s výsledkem,“ stručně zhodnotil zápas trenér Roman Pivarník.

 
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu