10.01.2012, Miroslav Fuks

Blažek: Do fotbalu mám velkou chuť!

Blažek: Do fotbalu mám velkou chuť!Devětatřicetiletý brankář Jaromír Blažek má po prosincovém předčasném ukončení smlouvy ve Spartě Praha znovu velkou chuť do fotbalu. Získal ji po jednání s představiteli FC Vysočina, s nimiž se domluvil na minimálně půlroční spolupráci. „Nemá smysl si něco nalhávat – s Jihlavou chci postoupit do I. ligy. Tento cíl mne hodně motivuje,“ zdůrazňuje nový strážce jihlavské branky.

 

Kdy jste se poprvé dozvěděl o zájmu FC Vysočina?
První náznaky jsem měl někdy před koncem roku, ovšem poprvé jsem se s představiteli jihlavského klubu sešel minulý týden ve čtvrtek. Z jednání s panem Františkem Vaculíkem jsem měl velmi dobrý dojem. Vnímal jsem z něj dlouhodobé zapálení pro fotbal a pro klub. V mém rozhodování hrála velkou roli i chuť ještě něco ve fotbale dokázat. Jsem zdravý, v dobré kondici a po odchodu ze Sparty mám opravdu velkou motivaci ještě se do nejvyšší soutěže vrátit.

Představoval pro vás přestup do Jihlavy jednoduché rozhodnutí?
Musím přiznat, že toto rozhodování bylo skutečně těžké. Jsem pražský patriot a moc jsem si neuměl představit, že zamířím do neznámého prostředí. Navíc je přestup do Jihlavy spojen i s nezbytným cestováním. Pozitiva však nakonec převážila. Do Jihlavy se těším a jsem připraven svému novému zaměstnavateli pomoci v jeho ambicích.

Jaromír Blažek v přípravném utkání proti FC Vysočina v lednu 2009 takto lapil přímý kop Dupalovi.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu