30.10.2011, Miroslav Fuks

Vyrovnaný zápas nakonec pro juniorku Baníku

Vyrovnaný zápas nakonec pro juniorku BaníkuJuniorka FC Vysočina si připsala třetí porážku v řadě, když stejnému celku ostravského Baníku podlehla 2:1 (0:0). Vyrovnaný zápas rozhodly chyby jihlavské obrany při pokrytí útočníka Badalyana, který zařídil dvě branky. V 81. minutě sice snížil Tomáš Kučera, ovšem závěrečný drtivý tlak hostí žádný bodový zisk nepřinesl.

 
Ostrava BOstrava B
14.kolo, neděle 30.10.2011, 12:00
2:1
(0:0)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Góly: 62. a 78. Badalyan – 81. T.Kučera
Diváci: 50
Ostrava B: Krbeček – Dressler, Adámik, Kaizar, Konečný (84. Vengřinek) – Vaněk, Váňa – Tomanica, Dostál (62. Juřena), Limanovský (76. Boháč) – Badalyan.
FC Vysočina B: Matiášek – Kryštůfek, Filip, Kolařík, Fadrný – Šandera (70. P.Kučera), Vacek, T.Kučera, Přibyl – Zeman, Chmelík.
 

Komentář

V Ostravě se hrál oboustranně vyrovnaný, bojovný a rušný zápas. Domácí celek byl důraznější, Jihlavané zase lépe kombinovali. Nebezpeční však byli pouze po vápno. V tomto klíčovém prostoru, kde se rozhoduje o výsledku zápasu, jim scházela přesnost a právě důraz a přehled v koncovce. Ten naopak nechyběl střelci Badalyanovi, jenž dvakrát skóroval, když využil v 62. a v 78. minutě akcí Tomanici na pravé straně, který se dvakrát prosadil přes Fadrného.

„V těchto momentech jsme nepochopitelně zaváhali, byli jsme nekoncentrovaní. V 81. minutě dokázal Tomáš Kučera pěkně snížit střelou z 25 metrů. Za stavu 2:1 jsme si vytvořili závěrečný tlak, který však ke kýženému vyrovnání nevedl. Po bodu jsme sahali zejména při dvou šancích Chmelíka. Bohužel, branku vstřelit nedokázal,“ řekl po utkání trenér Roman Kučera.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu