25.09.2011, Miroslav Fuks

Juniorka zase přišla o vedení a výhru

Juniorka zase přišla o vedení a výhruJuniorku FC Vysočina v posledních zápasech trápí neschopnost udržet nadějný výsledek. Názorný příklad přineslo nedělní utkání proti juniorce Slovácka, v němž domácí celek dvakrát vedl díky krásných trefám Lukáše Kryštůfka a Jana Kosaka, ale soupeř vždy po 2 minutách dokázal vyrovnat. Zápas tak skončil smírně 2:2 (2:2)

 
FC Vysočina BFC Vysočina B
9.kolo, neděle 25.9.2011, 11:00
2:2
(2:2)
Slovácko BSlovácko B
 
Góly: 15. Kryštůfek, 18. Kosak - 17. Čtvrtníček, 20. Lukáš
ŽK: 60. Kolínek (SOB)
Rozhodčí: Vostřejž - Šenkýř, Fojt
Diváci: 150
FC Vysočina B: Matiášek - Šandera, Kryštůfek, Ptáček (46. Kolařík), Dobrovolný – Přibyl (84. Štancl), Fadrný, Vacek, Kosak – Chmelík (53. P.Kučera), T.Kučera.
Slovácko B: Heča - Malý, Kolínek (75. Borusík), Mezlík, Jeleček - Poliaček, Franta, Lukáš, Svízela (90. Kleiber) - Čtvrtníček, Kerbr (72. Ohnutek).
 

Komentář

Prvních deset minut moc vzruchu nepřineslo, ale následná dvacetiminutovka stála skutečně za to! V 11. minutě Heču vydatně protáhla střela Tomáše Kučery z 20ti metrů. O 4 minuty později už se mohli domácí radovat, neboť Kryštůfek napálil míč z 30ti metrů a trefil se přesně pod víko slovácké svatyně – 1:0. Jenže hosté přišli s rychlou odpovědi už po 2 minutách. Čtvrtníček po centru Lukáše srovnal na 1:1. Strhující podívaná však pokračovala a za pouhou minutu šla Vysočina znovu do vedení díky překrásné střele Kosaka – 2:1. Ve 20. minutě chybovala jihlavská obrana, kterou prošel Lukáš jako nůž máslem a vyzrál i na gólmana Matiáška - 2:2. Nechybělo málo a střelecké hody pokračovaly dál ve 22. minutě, kdy Kosak z pravé strany centroval na Chmelíka, jehož hlavička o metr přeletěla branku Slovácka B. Ve 27. minutě Čtvrtníček poslal svojí hlavou míč jen pár metrů od brány domácích. Od 30. minuty spád utkání zákonitě trochu upadl. Do odchodu do kabin se už moc vzruchu před brankami neudálo.

Druhá půle nabídla méně ofenzivní podívanou. Ve 47. minutě Kučera přenesl hru na pravou stranu na Kosaka, který ze 17ti metrů minul pravou tyč branky Slovácka. Byl to opět velmi dobře hrající Kučera, který v 55. minutě šel zcela osamocen na Heču, jenž mu však včasným vyběhnutím natolik zmenšil střelecký úhel, že jej Kučera trefil. Neujala se ani střela Kosaka v 62. minutě – pálil o několik metrů vedle branky. Poslední gólovku měl v 79. minutě Poliaček, který v nebezpečné pozici přestřelil.

„Viděli jsme kvalitní utkání ve svižném tempu s řadou dobrých individuálních výkonů. Padly 4 krásného branky po střelách ze středních vzdáleností, které však pohříchu vždy znamenali vyrovnání našeho vedení. A to mne velmi mrzí. Poté, co vstřelíme branku a ujmeme se vedení, nejsme schopní udržet koncentraci. Uděláme chybu, kterou soupeř potrestá. Nejsme pod vyloženým výsledkovým tlakem, ale chceme vítězit, abych mladí hráči získali sebevědomí do dalších zápasů,“ zhodnotil utkání trenér Roman Kučera.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu