11.05.2006, Redakce

Jarolím má jasno: Jihlava je zachráněna, Plzeň na Spartě nevyhraje

Slávistický trenér Karel Jarolím toho mnoho nenamluví, a tak i jeho odpovědi na otázky před dnešním utkáním byly strohé. Hodinu po domácí výhře s Baníkem Ostrava se přitom cítil spokojeně.

 
Kolo před koncem ligy je Slavia třetí. Pokud vyhrajete v Jihlavě a Mladá Boleslav nevyhraje v Liberci, postoupíte do Ligy mistrů. Cítíte velkou šanci?

To jste řekl hezky, takhle by se mi to líbilo. My se musíme zaměřit sami na sebe a vyhrát v Jihlavě, abychom mohli tu šanci živit. Nepředpokládám, že Plzeň vyhraje na Spartě, a tak se Jihlava v lize zachrání. Domácí vyhrát nemusí, my ano. Ale to je samozřejmě hec.

Rozstříleli jste Baník Ostrava a předtím jste jasně doma přehráli také Brno. Vrátila se do slávistických řad pohoda?

Cítím, že ano. Dnes jsme jako mužstvo předvedli velice dobrý výkon. Každý hráč se dostal nad svůj standard. Uzdravili se nám někteří hráči, střelecky se daří Brazilci Gauchovi.

Nemáte ve finiši strach z českého fotbalového prostředí?

Doufám, že se všechno odehraje na hřišti, a že nic jiného o postupech a sestupu rozhodovat nebude.

Překvapuje vás, že se nečekaný nováček z Jihlavy v první lize možná senzačně zachrání?

Ani ne. Ligu začali u nás a možná je ten získaný bod psychicky nakopl. Hodně bodů Vysočina uhrála venku a kdyby tolik neklopýtala doma, mohla už být zachráněna teď.

Viděl jste Jihlavu na jaře hrát? Co na ní bude platit?

Mám videokazetu z několika jejich zápasů a vím o soupeřových silných i slabších stránkách. Slabiny Jihlavy se budeme snažit využít a přednosti se pokusíme eliminovat. Nezlobte se, ale více vám v tuto chvíli prozradit nemohu.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu