11.09.2011, Miroslav Fuks

Roman Pivarník: Soupeř byl po všech stránkách lepší

Roman Pivarník: Soupeř byl po všech stránkách lepšíJako ve zlém snu si musel připadat kouč Roman Pivarník během duelu ve Varnsdorfu. Jeho svěřenci tam přijeli s cílem zvítězit, ovšem místo toho se na Vysočinu vraceli s potupným debaklem. Jak trenér představení svého celku viděl?

 

Soupeř dnes byl po všech stránkách lepší. Zejména v charakteru, bojovnosti a nasazení. Do zápasu jsme šli s jasným cílem vyhrát, ovšem náš výkon tomu od úvodních minut nenasvědčoval. Hráči místo vlastní aktivity spíše čekali, s čím přijde soupeř. Po laxním přístupu a jednoduchém centru inkasovali první úvodní gól. Fatální individuální defenzivní chyby bohužel stály i za dalšími inkasovanými brankami.

V poločasové přestávce jste pod vlivem neuspokojivého stavu i výkonu učinil hned dvě změny v sestavě, které však kýžený efekt nepřinesly…
Ve druhé půli jsme skóre utkání chtěli otočit a proto jsme do sestavy zařadili Tecla a Krutého. Ke změně a úspěchu to však nevedlo, naopak jsme v rychlém sledu inkasovali dvě branky, které duel rozhodly. Problém však nebyl ve střídání, ale spíše v tom, že hráči v zápase nezvládali obyčejné lehké úkony. Problémy jsme měli jak v bránění celého týmu, tak i při činnostech jednotlivců.

Bezzubí jste byli i v ofenzívě…
Ano, v útoku jsme byli zcela jaloví. Hráčům se nedařilo.

Co nyní s týmem dál?
Musíme se nyní důkladně zamyslet nad jednotlivými fotbalisty a složením týmu. Především by se však měli zamyslet hráči nad sebou, nad svým přístupem k fotbalu a důsledném plněním úkolů na hřišti. Zápasy se vyhrávají v osobních soubojích!

Lze s blížícím se koncem přestupového týmu očekávat nějaké změny v kádru a jeho posílení?
Předpokládám, že ano. A není to jen o postu ve středu zálohy při absenci Filipa Dorta.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu