11.09.2011, Miroslav Fuks

Holky o výhře rozhodly už v první půli

Holky o výhře rozhodly už v první půliJihlavské fotbalistky zavítaly do Valašského Meziříčí a o svém vítězství 0:3 rozhodly kvalitním výkonem už v první půli. Branky postupně zaznamenaly Macháčková, Štefaniková a Zdeňka Žampová. Ve druhém poločase však svěřenkyně trenéra Žampy ve svém výkonu polevily.

 
Valašské MeziříčíValašské Meziříčí
3.kolo, sobota 10.9.2011, 13:30
0:3
(0:3)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 3. Macháčková, 38. Štefaniková, 41. Z.Žampová
Diváci: 0
FC Vysočina: Havrdová - Wasserbauerová (85. Vinická), M.Žampová, Štefaniková, Dáňová - Macháčková, Šerá (88. Zadinová), P.Žampová, Z.Žampová - Čechová (77. Francálková), Lačná (57. Ryšavá).
 

Komentář

Hodnocení trenéra Josefa Žampy: „První půle zápasu byla v režii Jihlavanek, o čemž svědčily 3 vstřelené góly. Ve třetí minutě středopolařka P.Žampová nádhernou křížnou přihrávkou našla nabíhající záložnici Macháčkovou, která chytrou střelou přelobovala domácí gólmanku. Po této brance přišel malý útlum, kdy hostující tým sice pěkně kombinoval, ale bez kýžené koncovky. Domácí hráčky bránily na velkém vápně v sedmi lidech, což se nám na hřišti nejmenších povolených rozměrů těžce překonávalo. Další skvělý okamžik přišel po velmi dobře zahrané standardce od rohového praporku Šerou, kde míč přesně dosedl na hlavu Štefanikové, která se nemílila. O tři minuty později přišla další standardní situace na úrovni velkého vápna. K míči se postavila P.Žampová, která centrovanou střelou našla dobíhající záložnici Z.Žampovou, která do otevřené brány skórovala. Po změně stran se hostující tým již nedokázal dostal do hry předvedené v prvním dějství. Chyběla nám přesná rozehrávka, náběh na míč, kombinace. Soupeř toto vycítil a začal nás přehrávat. To vyvrcholilo v osmdesáté minutě, kdy po nedorozumění obrany s gólmankou musela M.Žampová odkopávat míč z brankové čáry. Za první půli lze holky pochválit, ovšem druhá půle si chválu nezaslouží, i když se udrželo skóre.“

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu