01.07.2005, Redakce

FC Vysočina zítra zahájí přípravu na Gambrinus ligu

Zatím bez velkých změn v kádru zahájí v sobotu 2. července letní přípravu na nový ročník Gambrinus ligy fotbalisté FC Vysočina. Svěřenci trenéra Večeři se poprvé sejdou kolem zhruba 8:30 hodin na stadiónu v Jiráskově ulici. Po tradičním přivítání ze strany trenérů a vedení klubu proběhne nezbytné fasování tréninkového oblečení a poté hráči vyrazí na první trénink. Vzhledem k regeneraci všech klubových travnatých ploch proběhne v obci Stáj od 10:30 hodin. Odpoledne tréninková dávka proběhne tamtéž od 16:00. Již v neděli pak Vysočinu čeká první přípravný zápas, kterým bude v Nymburku od 17:00 hodin duel proti Ružomberoku. Program přípravných duelů doznal i dalších změn, neboť od 26. do 29. července bude tým pobývat na herním soustředění v Rakousku, kde utká s rakouským a rumunským prvoligovým týmem.

 
Už na zítřejším tréninku by se měly objevit první nové tváře, které však vedení klubu zatím ponechává v tajnosti. V současné době na toto téma probíhají intenzivní jednání. Ve hře je příchod čtyř posil. Jisté tak zatím je pouze zařazení čtyř talentovaných juniorů z třetiligového "béčka". Jsou jimi obránci Kopic a Komínek, záložník Čermák a útočník Peška.

Aktualizovaný program letní přípravy:

NE 3.8. 17:00 - SCP Ružomberok (v Nymburku)

SO 9.7., 11:30 - turnaj v Tisu (účast: Pardubice, Plzeň a Čáslav)

ST 13.7., 17:00 - 1.SC Znojmo - FC Vysočina

NE 17.7., 17:00 - FK Tábor - FC Vysočina (v Černíči)

SO 23.7., 16:30 - FC Tescoma Zlín - FC Vysočina (ve Lhotě u Strážnice)

ÚT 26.7. - tým rumunské ligy (soustředění v Rakousku)

PÁ 29.7. - Pavalini Nicosia (soustředění v Rakousku)

Nová sezóna 2005/06 začíná 6. srpna 2005.

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu