20.08.2011, Miroslav Fuks

Dorost pokračuje na vítězné vlně

Dorost pokračuje na vítězné vlněI po třech odehraných kolech celostátní extraligy je starší dorost FC Vysočina bodově stoprocentní. Po Hradci a Bohemians dnes vyhrál na půdě Pardubic 2:3 (1:2). Branky zaznamenali Vonásek po rohu, Kavka z penalty a Urbánek z přímého kopu.

 
PardubicePardubice
3.kolo, sobota 20.8.2011, 12:30
2:3
(1:2)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly Vysočiny: 34., 94. z pen. - 16. Vonásek, 41. Kavka z pen., 82. Urbánek.
Diváci: 0
FC Vysočina: Pelikus – Dvořáček (59. Míka), Vonásek, Tvrdý, Urbánek (85. Klusák) – Masopust, Šuta, Pedro, Kliment – Štancl, Kavka (87. Kelbler).
 

Komentář

Skóre utkání otevřel v 16. minutě Vonásek, který se prosadil po rohovém kopu Kavky. Oba hráči si tak zopakovali týden starou spolupráci. Domácí ve 34. minutě vyrovnali po hrubce jihlavské obrany, ovšem Vysočina šla do kabin za svého vedení. Ve 41. minutě totiž Kavka nezaváhal z penalty nařízené za hraní rukou. Ve druhé části hosté drželi vedení a pohrdli hned několika šancemi na zvýšení skóre. Kýžené uklidnění tak přinesla až 82. minuta, kdy Urbánek proměnil trestný kop. Pardubice ještě ve 4. minutě nastavení snížili z pokutového kopu na konečných 2:3.

„Jsem samozřejmě spokojen s výsledkem, ale i s výkonem. Kluky musím pochválit. Jen škoda, že jsme neproměnili více našich příležitostí, zápas jsme tak mohli dohrát ve větším klidu,“ uvedl po utkání trenér Pavel Procházka.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu