05.08.2011, Michal Jindra

Roman Pivarník: Zklamaný jsem po všech stránkách

Roman Pivarník: Zklamaný jsem po všech stránkáchNa úvod nového ročníku II. fotbalové ligy přivítala domácí FC Vysočina pražskou Bohemians, která je nováčkem druhé ligy. První utkání sezony se jihlavským příliš nevydařilo, prohráli o tři branky a na pozápasové tiskové konferenci trenér Roman Pivarník těžko hledal slova. „Hráči ani z deseti procent neplnili to, co jsme si na Bohemians připravili, a to mě velice mrzí. Mužstvo, které chce pomýšlet na postup, by mělo prokázat charakter,“ smutně hodnotil.

 

A co více k duelu řekl domácí kouč? „Jsem hodně zklamaný, a to jak z výsledku, tak hlavně z předvedené hry. Můžeme prohrát, ale tento zápas jsme neprohráli s úctou. My jsme dostali branku již ve třetí minutě, na kterou jsme měli dostatek času, abychom ji odčinili, bohužel se nám to nepodařilo.
Musím říct, že hráči ani z deseti procent neplnili to, co jsme si na Bohemians připravili. V utkání jsem na naší hře neviděl žádná pozitiva a mužstvo, které chce pomýšlet na postup, tak by mělo prokázat charakter. Dnes jsme ho bohužel neprokázali,“ smutně zhodnotil trenér Pivarník.

Hodnocení trenéra FK Bohemians Františka Baráta: „Především bych chtěl říct, že jsme vydělali na tom, že jsme si dobře přečetli hru Jihlavy. Věděli jsme, že jihlavští hrají kombinační fotbal a v tom bychom se jim nemohli rovnat, proto jsme se snažili hrát dlouhé balony. Věděli jsme, že Jihlava má dva kvalitní mladé útočníky, proto jsme se snažili zhustit obranu, aby míče za obranu sbíral brankář. Je pravda, že nám prakticky nejlepším možným způsobem nahrál vývoj. Z tohoto pohledu to pro nás bylo velmi šťastné utkání. A já musím říct, že my takhle jednoduše musíme hrát, protože nemáme ve středu hřiště hráče, jako je například Filip Dort, který dokáže přihrát dopředu. Takže je to pro nás velmi dobrý vstup do sezony, ale na druhou stranu mi je domácích velmi líto, protože je to pro ně určitě velmi krutá porážka,“ řekl k utkání kouč Barát.

Pozápasové ohlasy v sestřihu tradičně přináší i Youtube kanál Ježour TV. Krom hlasů trenérů z tiskové konference zde najdete i komentáře mladíků Tomáše Kučery a Petra Filipa.

 
Související
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu