20.07.2011, Miroslav Fuks

Kombinovaná sestava Vysočiny remizovala s Varnsdorfem

Kombinovaná sestava Vysočiny remizovala s VarnsdorfemDen před přípravným duelem na Letné sehrála kombinovaná sestava FC Vysočina přípravný duel proti druholigovému sokovi z Varnsdorfu. Zápas s Nymburce skončil remízou 3:3, když se Jihlava ujala vedení díky trefě Tomáše Kučery, ale poté soupeř skóre otočil až do stavu 3:1. V závěrečných osmi minutách nejprve snížil Jan Šimáček a v 90. minutě vyrovnal David Vacek.

 
VarnsdorfVarnsdorf
přát., středa 20.7.2011, 11:00
3:3
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly Vysočiny: 30. T.Kučera, 80. Šimáček, 90. Vacek
Diváci: 0
FC Vysočina: J.Procházka – Kryštůfek, Filip (46. Šimáček), Gavrić, Cihlář – Kosak, Fadrný, Schneider, Krutý – Bača (46. Vacek), T.Kučera (46. Dobrovolný)
 

Komentář

Vysočina se ujala vedení ve 30. minutě, kdy po rohu hostí vyvezl míč Fadrný, na křídlo nahrál Kosakovi, který ideální kolmicí vysunul uzdraveného Kučeru. Ten udělal kličku brankáři a otevřel skóre zápasu. ještě do půle bylo vyrovnáno, když Varnsdorf využil rohového kopu a vstřelil branku po několika šťastných odrazech. V dalších minutách to byly hrubé individuální chyby jihlavských hráčů, které soupeři umožnily vedení 1:3. Jihlavský tým však v závěru nerezignoval a dokázal výsledek srovnat. Nejprve se v 82. minutě trefil hlavou Šimáček po standardní situaci zahrávané Krutým. V 90. minutě stanovil konečné skóre Vacek, který se dostal po kolmé přihrávce za obranu a skóroval po chladnokrevné kličce brankáři.

„Více jsem spokojen s našim výkonem v 1. půli. Mrzí mne hodně laciný vyrovnávací gól na 1:1 a především individuální hrubky předcházející dalším dvěma brankám Varnsdorfu. Naopak mne těší, že tým dokázal v závěru vyrovnat nepříznivě se vyvíjející stav. V tomto utkání jsme se rozhodli střídat jen 3 hráče a stejně tak chceme se sestavou pracovat i na Spartě. Určitě je pozitivní, že všichni hráči dostanou zhruba stejnou porci zápasových minut a tím i stejnou šanci upozornit na sebe svými výkony,“ řekl po utkání trenér Roman Pivarník.

 
Zápasy
6.kolo | Varnsdorf - FC Vysočina | 4:0
20.kolo | FC Vysočina - Varnsdorf | 0:1
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu