07.06.2011, Miroslav Fuks

FC Vysočina Cup ukořistila ZŠ Evžena Rošického

FC Vysočina Cup ukořistila ZŠ Evžena RošickéhoV areálu Na Stoupách dnes vyvrcholil tradiční turnaj v minifotbalu žáků 6. a 7. tříd základních škol okresu Jihlava hraný pod názvem FC Vysočina Cup. Jeho partnerem a spoluorganizátorem se stal FC Vysočina. Turnaj byl zároveň zařazen do programu mezinárodní fotbalové federace UEFA „Fotbal pro všechny – Grassroots day“.

 

Tradičním pořadatelem tohoto turnaje základních škol je Asociace školních sportovních klubů a dále se na něm podílí i Krajský fotbalový svaz Vysočina. Vítězem aktuálního ročníku se přesvědčivě stali žáci ZŠ Evžena Rošického v Jihlavě, kteří ve finále porazili 7:1 překvapení celého turnaje – ZŠ Dušejov. Třetí příčku vybojovali žáci jihlavské ZŠ Demlova před ZŠ Luka nad Jihlavou.

Vyhlašovány byly též individuální ceny. Nejlepším hráčem byl zvolen Lukáš Freitich ze ZŠ Demlova, titul nejlepšího brankáře si odnesl Jiří Kanswohl z Luk nad Jihlavou a pomyslnou korunu krále střelců si vystřílel Richard Svoboda ze ZŠ Evžena Rošického, který vsítil 7 branek.

„Cílem našeho zapojení do turnaje bylo pozdvihnout jeho zviditelnění a atraktivitu pro jeho účastníky. Nejlepší týmy díky našim partnerům obdržely hodnotné ceny, pro všechny zúčastněné jsme zajistili pitný režim během turnaje a vybrané hráče z každého týmu dnes jistě potěšila možnost sehrát exhibiční utkání proti fotbalistům prvního týmu FC Vysočina. Naši hráči poté nechyběli u slavnostního vyhlášení výsledků,“ řekl k turnaji tiskový mluvčí FC Vysočina Miroslav Fuks.

Doplňme, že konání FC Vysočina Cupu sponzorsky podpořily firmy INA SPORT – HUMMELL a Sodo Duo z Nové Vsi u Chotěboře.

  • fotografie z kvalifikace naleznete ZDE.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu