05.06.2011, Miroslav Fuks

Holky v Brně zapomněly na neúspěch v baráži

Holky v Brně zapomněly na neúspěch v barážiFotbalistky FC Vysočina tím nejlepším způsobem zapomněly na neúspěch v kvalifikaci o I. ligu. Na půdě Lokomotivy Brno - Horní Heršpice zvítězily přesvědčivě 0:3 (0:2) a směřují tak ke konečnému prvenství v moravské skupině II. ligy. Branky střílely Petra Čechová, Denisa Šerá a Krystýna Pavelcová.

 
Lokomotiva BrnoLokomotiva Brno
21.kolo, neděle 5.6.2011, 13:15
0:3
(0:2)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 2. Čechová, 25. Šerá, 68. Pavelcová K.
Diváci: 0
Lokomotiva Brno: Lapešová - Pelikánová (63. Pitharasová), Čená (76. Závodská), Doležalová, Svobodová (38. Šperková), Holcmanová Z., Slačáková, Holcmanová Ž., Vokrojová, Peschelová, Houšťová
FC Vysočina: Havrdová - Čechová (87. Lačná), Žampová Z., Dáňová, Šerá (85. Wasserbauerová),Černá, Žampová P., Štefaniková, Tichánková, Nováková (90. Ryšavá), Křížová (57. Pavelcová)
 

Komentář

Hostující hráčky šly do vedení již ve druhé minutě, když za domácí obranu dostala balon Čechová, a tváří v tvář nedala domácí golmance žádnou šanci. Tím hosté ukázaly kdo na hřišti bude dirigovat hru. Už v pětadvacáté minutě dostaly domácí druhý úder, když si míč k rohovému praporku postavila Šerá a nedůrazné golmance propadl do sítě. V prvním poločase se už skóre nezměnilo.

Do druhé půle hosté nastoupily se stejnou režií. To se také potvrdilo v osmašedesáté minutě krásným únikem Čechové po levém křídle a přesnou přihrávkou pod sebe na úplně volnou Pavelcovou, která se do otevřené branky nemýlila. Ani domácí nebyly úplně bez šancí, když v první půlce neukázaly téměř nic, tak ve druhé si vypracovaly hned tři slibné šance, které však nedokázaly svojí nepřesností proměnit. Jihlavanky zapomněly na neúspěch v baráži, a opět ukázaly, že své prvenství v tabulce drží právem, a golmanka Havrdová si udržela další čisté konto. Holky zaslouží pochvalu za předvedený výkon.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu