05.06.2011, Miroslav Fuks

Zachráněná juniorka se s Líšní rozešla smírně

Zachráněná juniorka se s Líšní rozešla smírněJuniorka FC Vysočina do dnešního utkání MSFL proti Líšni nastoupila s vědomím, že je definitivně zachráněna v MSFL. Rozhodl o tom včerejší druholigový sestup Kladna, z čehož plyne, že z MSFL budou padat níže jen 2 celky. Jihlava do utkání vstoupila velmi dobře a díky Vojtěchovi Šanderovi se ujala vedení. Poté však hosté převzali iniciativu a zaslouženě se dočkali vyrovnání na konečných 1:1 (1:0).

 
FC Vysočina BFC Vysočina B
28, neděle 5.6.2011, 11:00
1:1
(1:0)
LíšeňLíšeň
 
Gól: 13. Šandera - 72. Král
ŽK: Kosak - Vrtěna
Rozhodčí: Horák - Sedláček, Žádník
Diváci: 110
FC Vysočina B: J.Procházka - Kryštůfek, Ptáček, Gavrič (74. Príborský), Dobrovolný - Fadrný, Leligdon - Šandera (83. Poláček), Vacek, Krutý (63. Lovětínský) - Kosak
Líšeň: Sedmidubský - Král, Drábek Mar. (77. Šudoma), Mičko, Pecha, Vrtěna (88. Hebron), Tenkl, Nosko, Belej, Cupák, Drábek Mich. (68. Oprchal)
 

Komentář

V první šanci se ve 12. minutě octil Leligdon po rychlém protiútoku, ale o centimetry minul levou tyč Sedmidubského branky. Na druhé straně odpověděl Vrťena, který se protlačil až k bezprostřednímu ohrožení jihlavské branky, ale Procházka jej vychytal. O chvíli později se už Vysočina radovala z branky, když se přesně trefil Šandera - 1:0! O vyrovnání se v 17. minutě pokusil Cupák, ale Procházka bez problému obstál. Útočný a pohledný fotbal pokračoval. Ve 20. minutě z půlky hřiště vypálil Krutý a Sedmidubský rychle spěchal zpět do branky. Krutého střela však mířila o pár centimetrů nad. O 6 minut později přišel centr Krutého na Kosaka, jenže jeho hlavička postrádala razanci. Ve 30. minutě hosté vyrovnali po rohovém kopu, ale sudí Horák odpískal útočný faul. V 39. minutě gólman Procházka zmařil tygřím skokem gólovou Cupákovi.

Druhá část patřila spíše hostům, kteří usilovali alespoň o vyrovnání. V 56. minutě se ve 100% šanci ocitl exjihlavský Michal Drábek, jenže Jan Procházka ho vychytal. O 2 minuty později měl zase jihlavský gólman štěstí, když ho po hlavičce Vrtěny zachránila tyč. V dalším jihlavském úniku se ocitl pro změnu Šandera. Sedmidubský odvrátil jeho šanci na roh. Líšeň vyrovnala v 72. minutě, kdy Belej perfektně nacentroval na hlavu Krále, který srovnal na 1:1! V závěru mohli dvakrát strhnout vedení na svoji stranu jihlavští. Leligdon střelou ze střední vzdálenosti donutil Sedmidubského k zákroku a v 90. minutě Vacek nepropálil obranný val hráčů Líšně!

„Remíza je spravedlivým vyústěním zápasu. V úvodu jsme byli lepší, ale po vstřelené brance jsme postupně přepustili iniciativu Líšni. Ta zaslouženě vyrovnala," řekl po utkání trenér Josef Morkus.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu