24.05.2011, Miroslav Fuks

Fotbalistky už ve středu čeká baráž!

Fotbalistky už ve středu čeká baráž!Vrchol sezóny z pohledu fotbalistek FC Vysočina přichází o něco dříve, než se původně čekalo. Už tuto středu, tedy tři kola před koncem moravské skupiny II. ženské ligy, nastoupí tým kouče Josefa Žampy k barážovému duelu proti vítězi české skupiny – celku FC Slovan Liberec. Úvodní zápas baráže bude sehrán v Krasné Studánce s výkopem od 17:30 hodin. Odveta je na programu už tuto neděli od 15.00 hodin na stadiónu v Jiráskově ulici.

 

Proč je baráž sehrána ještě před koncem ligy? Jihlavské vítězství v soutěži skutečně ještě není definitivní, ale jedině FC Vysočina projevil zájem utkat se postup mezi českou ženskou elitu. Cesta to však bude ještě trnitá, neboť vítěz baráže nejlepších celků z II. lig bude muset přejít ještě přes jednu překážku – předposlední celek I. ligy žen, kterým se staly Pardubice.

„Do zápasu jdeme v plné síle, s velkým odhodláním postoupit, ale zároveň i s určitými obavami. Čekáme hodně těžký zápas proti silnému soupeři, kterého prakticky neznáme. Víme, že Liberec disponuje zkušenějším a vyšším týmem. Každopádně si chceme vytvořit co nejlepší výchozí pozici do nedělní odvety. Doufám, že nás přijdou fanoušci povzbudit,“ řekl ke středečnímu utkání trenér Josef Žampa.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu