08.05.2006, Redakce

Vysočina bude v Mladé Boleslavi postrádat řadu hráčů

Vysočinu čeká již tuto středu nesmírně těžký a důležitý duel předposledního kola Gambrinus ligy na půdě Mladé Boleslavi. Náš tým se v tomto záchranářském duelu bude muset obejít bez šestice hráčů. "Do konce sezóny nemůžeme počítat s dvojicí obránců Michal Demeter a Michal Vávra, kteří laborují po arteroskopickém zákroku na koleni, a dále s pravým bekem Pavlem Bartošem, kterého nadále trápí pohmožděný pravý lýtkový sval.

 
Naopak již s námi trénuje Petr Heide, který by ve středu mohl vyrazit s "B" týmem do Uničova. Výčet absentérů doplňuje vyžlucená dvojice Ľuboš Perniš a Milan Kopic," řekl nám před pondělním tréninkem trenér Karel Večeřa. "V Boleslavi nás bez debat čeká velmi těžký zápas proti týmu, který je zejména v domácím bouřlivém prostředí velmi silný. Dokazují to jeho domácí výsledky a především aktuální postavení v tabulce, ve které bude až do konce soutěže bojovat o evropské poháry. Velký cíl a motivaci však má i náš tým, který by se už ve středu rád přiblížil vysněné záchraně. Porovnání s našim nedávným zápasem není na místě, protože v Jihlavě rozdíly mezi oběma celky dost eliminoval špatný terén, který však je v Boleslavi vynikající. Přesto věříme, že se z horké mladoboleslavské půdy nebudeme vracet s prázdnou!" Zajímavostí je, že se oba celky v ligovém střetnutí utkali před nedávnem. Ve středu 12. dubna v Jihlavě odehráli podzimní dohrávku, která skončila bezbrankově. Oba celky tehdy nastoupili v těchto sestavách:

VYS: Rzeszoto - Šourek, Vojtíšek, M. Kadlec, Kopic - Veselý, Zúbek (75. Vladyka), Lovětínský (84. Vácha), Malínek (54. I. Svoboda) - Perniš, Kaplan. Trenér: Večeřa.

M.B.: Kučera - Ševinský, Brezinský, Švejdík, Palát - Kysela, Šmerda, Vít (64. Ordoš), Vaculík (87. Rychlík) - Kulič (76. Sviták), Pecka. Trenér: Uhrin ml.

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu