30.04.2011, Miroslav Fuks

Starší dorost zvítězil na druhé Slavii!

Starší dorost zvítězil na druhé Slavii!Starší dorostenci se po dlouhých šesti prohraných zápasech dočkali vítězství. A radovali se hned na půdě druhého celku extraligy – pražské Slavie! Výhra je o to cennější, že svěřenci kouče Pavla Procházky po první půli prohrávali 2:0. Nakonec se však díky trefám Jana Klimenta, Ondřeje Přibyla a Aloise Zemana dočkali potěšující výhry 2:3!

 
SlaviaSlavia
24.kolo, sobota 30.4.2011, 13:00
2:3
(2:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly Vysočiny: Kliment, Přibyl, Zeman
Diváci: 0
FC Vysočina: Kotnour – Cipruš, Turek, D.Procházka, Tvrdý – Beránek - Přibyl, Vodáček, Šuta (46. Masopust), Brabec (46. Kliment) – J.Kučera (46. Zeman).
 

Komentář

„Začali jsme, jak v poslední době naší nemilou tradicí, katastrofálně. Už v 1. minutě jsme chybovali na levé straně a po centru na zadní tyč jsme prohrávali. Poté se hra vyrovnala a my jsme mohli vyrovnat. Přibyl však koncovku nezvládl. Místo toho chybně odehrál míč Turek, přišel další centr před naši branku a domácí vedli 2:0. V poločase jsme byli s našim výkonem a nedodržením taktických pokynů velmi nespokojeni. Proto jsme sáhli k vystřídání hned tří hráčů. Jejich příchodem se naše hra očividně zvedla. Zeman nastřelil spojnici, ve dvou šancích byl Kliment a tu třetí dokázal proměnit ve snížení stavu. Později už bylo vyrovnáno, když se důrazem prosadil Přibyl. Tři body na naši stranu strhl fantastickou střelou do šibenice Zeman. Za výkon ve druhé půli kluci zaslouží pochvalu. Jsme spokojeni s výsledkem, ale nad výkonem v první části se musíme zamyslet, řekl po utkání trenér Pavel Procházka.

 
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu