16.04.2011, Jaroslav Frühbauer

Porazily Lubinu a drží první příčku

Porazily Lubinu a drží první příčkuJihlavské fotbalistky dnes na domácí půdě zaslouženě zdolaly 11. celek tabulky Spartak Lubina 2:0 (1:0) a potvrdily tak své postavení na čele MSLŽ. Svým výkonem však omlazená sestava FC Vysočina přesvědčila pouze do 60. minuty. Skóre utkání otevřela už v 5. minutě Pavlína Štefániková a konečnou podobu mu dala v 56. minutě Kateřina Valentová.

 
FC VysočinaFC Vysočina
14.kolo, sobota 16.4.2011, 11:00
2:0
(1:0)
LubinaLubina
 
Branky: 5. Štefaniková, 56. Valentová
Diváci: 0
FC Vysočina: Havrdová - Nováková, Štefaniková, P.Žampová, Dáňová - Čechová, Tichánková, Lačná (88.Vaníčková), Šerá - Valentová (78.Křivánková), Ryšavá
Lubina: P.Kolářová - V.Kútnerová, Klimešová, Michálková, Křížková, Klečková, Macháčová, K.Kolářová, Zelenková, P.Kútnerová, Šenková (51.Kurečková)
 

Komentář

Domácí Jihlava díky velké marodce nastoupila ve velmi omlazené sestavě, především v obraně. Od prvních minut hrála pohledný kombinační fotbal. Již v 7. minutě utkání se po rohovém kopu hlavou prosadila dnes velmi dobře hrající Štefaniková. Poté Jihlava pokračovala v kombinacích, bohužel chyběla finální nahrávka, nebo vše skončilo na nepřesném zakončení. Proto se do kabin šlo s jednobrankových rozdílem. Druhý poločas pokračoval v nastoleném trendu. V 56. minutě si Valentová první střelou narazila o hostující brankářku a napodruhé jí už nedala šanci. 2:0 pro jihlavské hráčky. Místo aby po této brance přišlo uklidnění, nastal pravý opak. Jihlavské hráčky začaly kazit rozehrávku, byly nervózní a zbytek utkání se hrál ne moc pohledný fotbal.

Hodnocení trenérů: "Za dnešek holky zaslouží pochvalu za hru do 60. minuty. To hrály to co by jsme si představovali. Dokázaly do hry vnést i některé kombinační situace z tréninku. Poté, bohužel, už ten výkon nebyl podle našich představ. Ale jsme rádi za tři body, některé hráčky širšího kádru se předvedly ve velmi dobrém světle."

 
Související
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu