09.04.2011, Miroslav Fuks

Starší dorost stále na poraženecké vlně

Starší dorost stále na poraženecké vlněStaršímu dorostu se v posledních kolech nedaří. Dnes si doma proti Mladé Boleslavi připsal již pátou porážku v řadě, když vedl 2:0 a nakonec smolně prohrál 2:4 (2:1). Jihlavské branky zaznamenali Miloslav Brabec a Jakub Vodáček z penalty, který za nerozhodnutého stavu 2:2 neproměnil svůj druhý pokutový kop. Utkání na stranu hostí strhl talentovaný Krasniqi.

 
FC VysočinaFC Vysočina
21.kolo, sobota 9.4.2011, 12:00
2:4
(2:1)
Ml. BoleslavMl. Boleslav
 
Góly Vysočiny: Brabec, Vodáček z pen.
Diváci: 0
FC Vysočina: Malinkovič (50. Kotnour) – Cipruš (35. Kliment), Turek, D.Procházka, Tvrdý – Přibyl, Hráček, Vodáček, Brabec – J.Kučera (63. Zeman), Štancl.
 

Komentář

Skóre utkání otevřel po odvážném průniku po levém křídle Brabec. Tentýž hráč byl v první půli faulován ve vápně, Vodáček nařízenou penaltu proměnil a Jihlava vedla 2:0. V 39. minutě však Krasniqi po zaváhání obrany a gólmana snížil na 2:1. Čtyři minuty po půli přišla další chyba Malinkoviče a hosté opět Krasniqim srovnali skóre. Poté byl ve vápně sražen pronikající Kliment, ovšem Vodáček svoji druhou penaltu proměnit nedokázal – gólman ji vyrazil. Stejný hráč si brzy nato nerozuměl před vlastním vápnem s Brabcem, čehož využil pohotový Krasniqi – 2:3. Vyrovnat mohl Zeman, který však ve vyložené šanci z osmi metrů přestřelil. Konečné slovo tak měli z brejku hosté, kteří se radovali z cenné výhry 2:4.

„Tým je nyní psychicky dole a potřebuje vzpruhu. Fotbal jde dál a já věřím, že se jí dočkáme v podobě úspěšného výsledku v příštím kole,“ uvedl po utkání zklamaný kouč Pavel Procházka.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu