18.04.2011, Miroslav Fuks

Na Spartu B zdarma z okresu Jindřichův Hradec!

Na Spartu B zdarma z okresu Jindřichův Hradec!Dosud dostali obyvatelé čtyř sousedních okresů možnost, aby ZDARMA navštívili ligový duel FC Vysočina Jihlava. Pro nadcházející duel proti AC Sparta Praha B nyní dostává šanci okres Jindřichův Hradec! Postačí předložení občanského průkazu s trvalým bydlištěm v příslušném okrese. A jelikož opakování je matka moudrosti, tak přinášíme i další informace, které by vás v souvislosti s návštěvou utkání na stadiónu v Jiráskově ulici mohly zajímat.

 

Obecné informace

Sleva pro členy MK Jihlava

Všichni registrovaní členové sdružení Malá kopaná Jihlava mají nadále na všech pokladnách možnost zakoupit vstupenku na zápas za pouhých 40 Kč! K tomu postačí předložit platnou registrační kartu MK Jihlava s reálnou fotografií. Opět však jde o vstupenky výhradně do sektoru B5.

Rodinné vstupné

FC Vysočina i na jaře nabízí rodinné vstupné. V případě, že na druholigový duel jihlavského týmu dorazí 2 dospělí ve společnosti 1 nebo 2 dětí do 15ti let, obdrží potřebné lístky do sektoru B5 za pouhých 100 korun!

Poločasové soutěže

Během každé poločasové přestávky probíhají na hrací ploše divácké soutěže v netradičním fotbalovém curlingu. Příjemnou výhrou budou kupóny na konzumaci v některé z jihlavských restaurací! Do soutěží budou vylosování pouze členové Fanklubu či majitelé permanentních vstupenek. Soutěže o zajímavé ceny navíc slibuje i spolupráce FC Vysočina s restaurací KFC.

Rozšíření nabídky občerstvení

Dílčího rozšíření se dočkala stávající pestrá nabídka občerstvení na stadiónu, neboť v prostoru nového rohového objektu tribuny blíže k budově bazénu vznikl stánek zaměřený na teplé nápoje a cukrovinky. Ten rozšířil tuto skladbu „občerstvovacích stanic“: centrální bufet v rohovém objektu tribuny (mj. nabízí bramborák, párek v rohlíku, hranolky...), stánek za starou tribunou (mj. uzená klobása a klobása na roštu...), stánek pod novou tribunou (mj. uzená klobása, klobása na roštu, vepřový steak...) a malý stánek pod novou tribunou blíže k sídlu klubu (párek v rohlíku, cukrovinky...). Jak z přehledu vyplývá, tak se krom výtečných klobás můžete těšit i na novinku v podobě vepřových steaků! Nadále bude probíhat již zaběhnutý roznos piva po tribunách.

Dovezeme vás na fotbal!

Jsme si vědomi toho, že FC Vysočina nemá fanoušky pouze v městě Jihlava, ale jsou rozmístěni po celém regionu. Z toho důvodu pokračujeme v projektu svozů z vašeho města či obce zdarma! Nabízíme vám jedinečnou příležitost jak se z místa vašeho bydliště dostat na fotbal do Jihlavy a zpět úplně zadarmo, uhradit budete muset pouze vstupenku na zápas. Pokud o tuto akci máte zájem, přihlaste vaše město či obec na e-mail fuks@psj.cz. Máme však 2 podmínky – obec musí příslušet do bývalého okresu Jihlava a přihlašovatel musí garantovat, že autobus bude naplněn, což je min. 30 míst. Více informací sdělí marketingový manažer klubu Miroslav Fuks (mobil: 607 628 868).

Zdarma z vašeho okresu!

I během jara bude fanouškům z bývalých okresů dnešního kraje Vysočina umožněn vstup na fotbal zcela zdarma! Dosud této výhody využili obyvatelé okresů Třebíč, Havlíčkův Brod, Žďár nad Sázavou a Pelhřimov. Nyní přichází na řadu okres Jindřichův Hradec. Postačí předložení občanského průkazu s trvalým bydlištěm v příslušném okrese. Vybraný okres oznámíme vždy v pondělí před nadcházejícím domácím duelem.

Předprodej vstupenek

Tradiční předprodej vstupenek probíhá vždy ve čtvrtek před každým domácím zápasem ve Fan shopu FC Vysočina umístěném pod novou tribunou. Bude se tak dít během prodejní doby této prodejny klubových suvenýrů - v čase od 13:00 do 17:00 hodin.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu