21.02.2011, Miroslav Fuks

Hráči si odpočinuli a těší se na trávu

Hráči si odpočinuli a těší se na trávuFotbalisté FC Vysočina zažili o uplynulém víkendu první delší volno od vánoční dovolené. Dnes se na tréninku hlásil takřka kompletní odpočatý tým, před kterým jsou pouhé dva tréninkové týdny před startem náročného jara. „Kluci si odpočinuli fyzicky i psychicky. Dnešní trénink tomu odpovídal. Před zítřejším zápasem proti Viktorii Žižkov však nebyl nijak lehčí,“ zdůraznil trenér Josef Vrzáček.

 

Kde se úterní přípravný duel uskuteční?
Budeme hrát na přírodní trávě v Nymburku. Zde na travnatých terénech setrváme i ve středu. Soustředit se budeme hlavně na taktické aspekty.

Budu tráva opravdu k dispozici?
Máme zprávy, že tráva je připravená. Je však otázkou, co s ní udělal a ještě udělá mráz. V současné fázi sezóny však už potřebujeme přivyknout na trávu. Na začátku jara také nebude v ideálním stavu. Je jasné, že přechod z umělky na trávu není bez rizika. Já však věřím, že zítřejší zápas na trávě odehrajeme bez zdravotních komplikací. Velká škoda, že nevydrželo počasí z minulého týdne. Už jsme plánovali, jak v tomto týdnu vyzkoušíme trávník na domácím stadiónu. Místo toho zase přišel sníh a mráz.

Začíná se vyprazdňovat marodka?
Situace stále není ideální, protože dlouhodoběji postrádáme Gavriće, Šimonka a Kučeru, kteří v minulém týdnu podstoupili operační zákroky. Ostatní hráči se však zapojili do tréninku a většina z nich bude připravena i do úterního duelu proti Viktorii Žižkov.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu