03.05.2006, Redakce

Předseda senátu Přemysl Sobotka navštívil i areál FC Vysočina

Ve dnech 3. a 4. května 2006 probíhá návštěva předsedy Senátu PČR pana MUDr. Přemysla Sobotky v kraji Vysočina. Jednou z jeho zastávek byl i areál FC Vysočina v Jiráskově ulici, kde se sešel s ředitelem FC Vysočina Ing. Zdeňkem Tulisem a předsedou dozorčí rady PSJ holding Ing. Františkem Vaculíkem. Na setkání nechyběl ani jihlavský primátor Vladimír Hink a hejtman Kraje Vysočina Miloš Vystrčil.

 
Přemysl Sobotka si prohlédl celý fotbalový areál včetně jeho zázemí, seznámil se se stavem rekonstrukce stadiónu a prohodil několik slov s trenérem Karlem Večeřou, který na hlavní ploše stadiónu vedl trénink "A" mužstva. Zde mu na památku předal míč, který vedle něj podepsali i pánové Hink a Vystrčil. Na oplátku tato trojice obdržela originální dresy FC Vysočina. Závěr hodinové návštěvy obstarala beseda ve VIP prostorách klubu.
 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu