30.10.2010, Miroslav Fuks

Holky zvítězily popáté v řadě a vedou tabulku!

Holky zvítězily popáté v řadě a vedou tabulku!V týmu fotbalistek FC Vysočina panuje spokojenost. Tým kouče Josefa Žampy domácí podzim zakončil jasnou výhrou 4:0 (2:0) nad Lokomotivou Brno - Horní Heršpice, když postupně skórovaly Kateřina Valentová, Zdeňka Žampová, Denisa Šerá a Marcela Žampová. Jihlavské holky prodloužily svoji sérii výher na 5 zápasů a udržely čelo tabulky.

 
FC VysočinaFC Vysočina
10.kolo, sobota 30.10.2010, 11:00
4:0
(2:0)
Lokomotiva BrnoLokomotiva Brno
 
Branky: 5. Valentová, 21. Z.Žampová, 76. Šerá, 80. M.Žampová (PK)
Diváci: 0
FC Vysočina: Havrdová (46. Vaníčková) - K.Pavelcová, M.Žampová, Štefaniková, Wasserbauerová (54. Křížová) - Z.Žampová, P. Žampová, Tichánková, Šerá - Valentová (82. Lačná), Ryšavá (61. Nováková)
Lokomotiva Brno: Lapešová - Hanzlová (88. Šperková), Pelikánová, Černá, Kalová, Mačátová, Vokrojová, Peschelová, Pitharasová, Z.Holcmannová (82. Syková), Ž.Holcmannová (64. Winklerová)
 

Komentář

Utkání se hrálo již tradične od 11 hod, ale na nezvyklém místě, na hlavním hřišti stadionu FC Vysočina. Již v 5 minutě šly jihlavské hráčky do vedení. Lenka Tichánková zblízka trefila jen brankářku, míč se odrazil k Valentové a ta se nemýlila. 1:0. O čtvrt hodiny později to už bylo 2:0. Po pravé straně nacentrovala Šerá, Zdeňka Žampová si balón sklepla a z dálky překonala hostující brankářku Lapešovou. Do konce prvního poločasu se skóre nezměnilo, i když Jihlava měla dvě další velké šance. Ze začátku druhého poločasu se hrálo bez větších šancí, herní převahu měla JIhlava. V 76. minutě vyslala Valentová krásnou kolmicí za obranu Denisu Šerou, ta zkušeně udělala kličku brankářce a dávala do prázdné brány. 3:0. Za čtyři minuty se opět měnilo skóre. Z levé strany utekla Katka Valentová, ve vápně se šikovně vyhnula hostující obránkyni a ta jí nekompromisně faulovala. Na penaltu šla kapitánka Marcela Žampová a nemýlila se. 4:0. Poslední deset minut vládly na hřišti jihlavské hráčky a za zmínku stojí dvě velké nevyužité šance střídající Anny Lačné.

"Holky opět potvrdily že se jim daří a prodloužily sérii  výher, což nás velmi těší. I když na nich dnes byla trochu vidět křeč, nehrály v naprosté pohodě, což mohlo být jiným hřištěm. V týmu je výborná nálada a za týden nás čeká nás poslední zápas v Olomouci. Ten když zvládneme, budeme maximálně spokojeni," uvedl po utkání trenér Josef Žampa.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu