29.10.2010, Miroslav Fuks

Dorost veze cennou výhru z Opavy!

Dorost veze cennou výhru z Opavy!Starší dorostenci dosáhli na třetí extraligovou výhru během čtrnácti dnů! Po bojovném výkonu zvítězili na půdě SFC Opava 1:2 (0:0), když první branku vstřelil debutující Lukáš Masopust a rozhodující gól zaznamenal Tomáš Beránek. Jihlavští mladíci se posunuli do horní poloviny tabulky a nyní mají s devatenácti body náskok 12 bodů na 15. sestupovou příčku.

 
OpavaOpava
13.kolo, pátek 29.10.2010, 12:00
1:2
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly Vysočiny: 70. Masopust, 76. Beránek.
Diváci: 0
FC Vysočina: Kotnour – Čížek (17. Cipruš), Turek, Beránek, Kryštůfek – Masopust (79. Brabec), Hráček, Fadrný, Přibyl - Štancl, J.Kučera (60. Císař).
 

Komentář

V první půli byla domácí Opava lepším celkem. Měla více ze hry a vypracovali si i více nebezpečných situací. Do vedení však mohla jít Vysočina, kdyby ve 45. minutě po centru Kučery ve velké šanci skóroval Fadrný.

Ve druhé části neproměnil vyloženou šanci Kučera a hosté si koledovali o branku, kterou nakonec v 60. minutě po chybě v defenzívě obdrželi. V 70. minutě však zavelel k obratu Masopust, který skóroval po průniku Přibyla. O 6 minut později bylo z jihlavského pohledu ještě lépe, když Masopust rozehrál roh a Beránek hlavou skóroval – 1:2! V závěrečných momentech neproměnil svůj samostatný nájezd Císař.

„Při zraněních Zemana, Götha, Vokouna, D.Procházky, Šuty a Vodáčka a trestu Klimenta dostali šanci další hráči a představili jsme se ve velice mladé sestavě. Navíc se na počátku utkání zranil i Čížek. O to cennější naše výhra je. Kluci za nasazení a bojovnost zaslouží pochvalu,“ řekl po utkání trenér Pavel Procházka.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu