10.10.2010, Jaroslav Frühbauer

Holky se výhrou v Přerově derou do čela!

Holky se výhrou v Přerově derou do čela!Fotbalistky FC Vysočina vybojovaly velice cennou výhru na půdě Přerova v poměru 0:2 (0:1). Výhru zvýrazňuje fakt, že oba týmy v tabulky dělil pouhý bod. Jihlavské holky se tak díky brankám Zdeňky Žampové a Kateřiny Valentové posunuly na špičku tabulky druhé nejvyšší soutěže!

 
PřerovPřerov
7.kolo, neděle 10.10.2010, 14:00
0:2
(0:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 22. Z.Žampová, 78. Valentová
Diváci: 30
Přerov: Huvarová - Kratochvílová - Pospíšilová, Petrášová, Mokrušová, Kopečková, Řiháčková, Matyášková, Koutná, Tyčková, Matoušková (85. Pokorná), Lexová (82. Bartíková)
FC Vysočina: Havrdová - Wasserbauerová (89. Záškodová), M.Žampová, Štefaniková, B.Pavelcová - Šerá (80. Nováková), Tichánková, K.Pavelcová, Z.Žampová - Lačná (72. Ryšavá), Valentová
 

Komentář

Od začátku hrála Jihlava svojí hru a soupeře nepouštěla do větších šancí. V 22. minutě vybojovala v rohu míč Krystýna Pavelcová, přihrála na střed útočnici Lačné, ta narazila před velké vápno Zdeňce Žampové a ta nedala vynikající střelou domácí brankářce šanci. Jihlavské hráčky v dalším průběhu zahazovaly jednu šanci za druhou a proto se šlo do kabin za stavu 0:1 pro Jihlavu. Začátek druhého poločasu měly opět hostující hráčky. Pak přišla na Jihlavu dvacetiminutovka, kdy hráčky zcela vypadly. Nehrály svojí hru, nepřesně si nahrávaly, neudržely míč. Naštěstí od 75 minuty opět jihlavské hráčky převzaly otěže utkání. Po krásné nahrávce za obranu od Krystýny Pavelcové šla sama na brankářku Katka Valentová. Zkušeně udělala brankářce kličku a před sebou už měla jen prázdnou bránu. Stav 0:2.

"Z Přerova vezeme velmi cenné tři body. Holky od brankářky až po útok musíme pochválit. Podaly velmi dobrý výkon. A jsme rádi, že se projevily věci, které děláme na tréninku," řekl k utkání asistent Jaroslav Frühbauer.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu