27.09.2010, Miroslav Fuks

FC Vysočina v pátek láká nejen na skvělý fotbal!

FC Vysočina v pátek láká nejen na skvělý fotbal!Tak to tu ještě nebylo! Doma dosud neporažený FC Vysočina nabízí sportovním příznivcům nejen skvělý fotbalový zážitek! Přijďte v pátek na atraktivní zápas proti Viktorii Žižkov včas! Od 17 hodin vám bude v prostoru pod novou tribunou hrát skvělá revivalová kapela JORDAN II, prvních 1.000 diváků zdarma obdrží porci výtečného uzeného masa a zdarma bude vytočeno 1.000 piv Ježek!

 

„Pevně věřím, že kombinace fotbalového, hudebního a gastronomického zážitku je pro diváky tou nejlepší pozvánku na nadcházející utkání. To je pro nás velice důležité a proto jsme se rozhodli udělat vstřícné gesto pro naše příznivce a vytvořit na stadiónu v Jiráskově ulici příjemnou atmosféru už před jeho začátkem. Věříme, že ti následně skvělou atmosféru oplatí i hráčům, kteří na hřišti budou bojovat o tři body. Dodávám, že speciální nabídka se samozřejmě vztahuje nejen pro zakoupené vstupenky, ale též pro permanentní, VIP a volné celosezónní vstupenky. Přijďte tedy včas,“ zdůraznil Miroslav Fuks, tiskový mluvčí FC Vysočina.

Navíc v pátek 1. října dojde k první realizaci bezplatné fotbalové autobusové linky FC Vysočina. Ta se uskuteční na trase Dačice – Telč – Jihlava a zpět.

 
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu