15.09.2010, Miroslav Fuks

Juniorce se v Brně nedaří

Juniorce se v Brně nedaříStředeční vložené kolo MSFL se jihlavským mladíkům vůbec nepovedlo. Na půdě „béčka“ Zbrojovky navázali na vysokou jarní porážku 4:0 a proti doposud poslednímu celku soutěže prohráli znovu o 4 branky – 5:1 (2:1). Hostující hráči zaostávali v bojovnosti a důrazu a především kupili defenzivní chyby. Jediný jihlavský brankový úspěch byl vlastní po trestném kopu Lovětínského.

 
Brno BBrno B
7.kolo, středa 15.9.2010, 16:30
5:1
(2:1)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Branky: 18. Košulič, 28. Hodek, 48. Hodek, 78. Šamánek, 90. Hodek - 45. Cupák vlastní.
ŽK: 65. Cupák - 59. Lovětínský, 60. Filip
Rozhodčí: Priesol - Pustějovský, Mojžíš
Diváci: 100
Brno B: Bureš - Foukal, Červinek, Okleštěk, Michna, Cupák (79. Farmačka), Buchta (85. Šťourač), Křeček (88. Kršák), Hodek, Košulič, Šamánek.
FC Vysočina B: J.Procházka – Príborský (46. Poláček), Filip, Ptáček, Dobrovolný – Šandera (68. T.Kučera), Demeter, Leligdon, Lovětínský, Kosak (53. Pikl) - Zelinka.
 

Komentář

Domácí se ujali vedení v 18. minutě. Exjihlavský Šamánek se uvolnil v pokutovém území, přihrál na nabíhajícího Košuliče a ten prostřelil ranou po zemi brankáře Procházku. O 10 minut později z pravé strany centroval do šestnáctky Křeček, kde si naběhl Hodek a přesnou hlavičkou skóroval. Jihlavskou naději vykřesala poslední minuta první půle. Lovětínský zahrával trestný kop, jenž domácí Cupák hlavou odvrátil za záda bezmocného Bureše. Brnu však stačily první 3 minuty druhé části a znovu vedli o 2 branky. Obránce Dobrovolný dával malou domů brankáři tak špatně, že přihrál na zcela volného Hodka, který se trefil nekompromisně. Převahu Zbrojovky potvrdil v 78. minutě Šamánek po perfektní kombinaci a pasu od Hodka. Vysočina dohrávala o deseti hráčích bez zraněného Lovětínského. Debakl 5:1 završil svým hattrickem v 90. minutě Hodek, který si perfektně přiťukl míč s kolegou Šamánkem.

„Dnes jsme selhali. Inkasované góly byly výsledkem našich obrovských individuálních chyb. Navíc nám po dvou náročných zápasech chyběla bojovnost a byli jsme málo nebezpeční v ofenzívě. Brno nás přehrálo právě v nasazení a touze po bodech. Vše si nyní musíme vyříkat a co nejlépe se připravit na nedělní duel na Slovácku,“ uvedl po utkání trenér Josef Vrzáček.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu