13.08.2010, Miroslav Fuks

Dorost na úvod ztratil dva body

Dorost na úvod ztratil dva bodyStarší dorostenci FC Vysočina v úvodním duelu extraligy skutečně ztratili dva body, neboť přes velkou územní převahu s Hradcem Králové jen remizovali 1:1 (1:1). Jihlavští mladíci se ujali vedení ve 23. minutě díky přesné trefě Aloise Zemana, ovšem soupeř ve 29. minutě z ojedinělé příležitosti vyrovnal. Domácí „votroky“ v poli výrazně přehrávali, ovšem doplatili na chabou koncovku a nedůraz v pokutovém území.

 
FC VysočinaFC Vysočina
1.kolo, pátek 13.8.2010, 11:00
1:1
(1:1)
Hradec KrálovéHradec Králové
 
Góly: 23. Zeman - 29. ...
Diváci: 100
FC Vysočina: Kopeček – Göth, Turek, D.Procházka, Kryštůfek – Vokoun (61. Vodáček), Fadrný, Zeman, Přibyl – J.Kučera, Štancl.
 

Komentář

„V obou poločasech jsme si skutečně vytvořili mnoho gólových situací, zejména po centrech ze strany a křídelních kombinacích. To, že jsme dokázali skórovat pouze jednou, je náš velký nedostatek. Pokud se v tomto směru nezlepšíme, tak můžeme mít v soutěži problém. Hradec se do šance dostal dvakrát a z toho jednou skóroval. Jeho efektivita byla mnohem vyšší,“ uvedl po utkání zklamaný kouč Pavel Procházka.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu