17.07.2010, Fanklub

Rozhovor s letní posilou Arnoldem Šimonkem

Rozhovor s letní posilou Arnoldem ŠimonkemNa právě probíhající soustředění v Blšanech dorazili i zástupci fanklubu, kde s týmem stráví dva dny a při té příležitosti se zeptali na pár otázek, kromě dalších hráčů, i nové letní posily Arnolda Šimonka. Ten hrál za čtvrtý tým slovenské Corgoň ligy FC Nitra. Odehrál zde 37 zápasů a dal 4 góly, v evropských soutěžích má odehraný jeden zápas.

 

Jak jsi začínal s fotbalem?

S fotbalem jsem začínal v mé rodné obci Dubník, asi 30 kilometrů od Nových Zámků, zhruba 90 kilometrů od Nitry. Tam jsem začínal, poté jsem přešel do Zámků, následně do Nitry.

Kdy proběhl kontakt s FC Vysočinou?

S mým manažerem jsme se rozmýšleli, že bych šel někam na hostování abych změnil prostředí a on mi potom volal, že je o mě zájem z Jihlavy.

Slyšeli jsme, že jsi dorazil ve čtvrtek o pul noci, proč takto atypicky ?

(směje se) Bylo to tak, že jsem tady měl být už dřív, ale nechtěli mě pustit z Nitry, ale nakonec ve čtvrtek kolem čtvrté mi volali, že mě do Jihlavy pustí. Poté jsem hned mluvil s panem Jinochem, ať dorazím za klukama do Blšan, takže mi to chvilku trvalo, navíc jsem najel ještě zhruba o 100 kilometrů víc (úsmívá se).

Stihl ses už nějak seznámit s týmem?

Některé kluky jsem už znal z Nitry, zatím každého úplně neznám, ale všichni jsou naprosto v pohodě.

Jaký máš pocit ze soustředěni? Probíhá jinak než v Nitře?

Je to pro mě dost zajímavý, protože za necelé 2 měsíce už jsem vlastně na třetím soustředění (směje se), takže soustředění mám dost, ale jinak je to dobré, tréninky jsou zábavné, všechno probíhá s míčem, takže se mi to líbí.

Zažil jsi atmosféru kvalifikace do evropského poháru jaký to byl zážitek?

Byl to vlastně pohár UEFA, v současnosti Evropská Liga, dostali jsme maďarský tým, kdy jsme pokazili první zápas, protože jsme doma remizovali. Byla to konfrontace se silným soupeřem, kdy v obou zápasech byl asi o něco lepší.

Jseš člen kádru nějakého reprezentačního výběru?

Byl jsem v reprezentaci od 15-ti do 19-ti a nyní bych měl být i ve dvacítce, ale dvacítka byla bohužel zrušená.

V dnešním zápase jsi vstřelil první dva góly a byl jsi na hřišti vidět jaký jsi měl pocit z utkání?

Byl to dobrý zápas, sice můj první zápas za Jihlavu, zatím se jen poznáváme, jsem tu nějakých 48 hodin.

Při dnešním zápase bylo vidět, ze nemáš problém hrát oběma nohama…

(úsmívá se) Tak je to zajímavé, protože jsem pravák, ale Martin Bača se mě po tréninku ptal, jestli mi to má dávat na levačku. Tak jsem se zeptal proč by měl? A on na mě, že jsem přece levák, tak říkám, že jsem pravák, tak je to trochu zvláštní.

 
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu