09.06.2010, Miroslav Fuks

Plán letní přípravy FC Vysočina

Fotbalisté FC Vysočina po skončení sobotního domácího utkání proti Hradci Králové vyrazili na zaslouženou dovolenou. Po ní se budou hlásit již ve čtvrtek 24. června v Praze v laboratoři sportovní motoriky FTVS UK na testech funkce organismu. Letní tréninkový blok zahájí v neděli 27. června. Od pondělí 28. června do 2. července absolvují kondiční soustředění v Hotelu SKI v Novém Městě na Moravě.

 

První přípravný duel sehrají 4. července v rámci turnaje v Tisu u Havlíčkova Brodu. Zde se dále představí Zenit Čáslav, Graffin Vlašim a Viktoria Žižkov. O dva dny později Vysočinu čeká v Nymburce náročná prověrka proti prvoligovému Slovanu Liberec a v sobotu 10. července změří síly s Hradcem Králové. V termínu od 15. do 19. července na Jihlavu čeká herní soustředění. Vedení klubu původně zvažovalo jeho zahraniční variantu, ale nakonec šlo cestou méně náročného cestování a zvolilo tréninkový areál Chmelu Blšany. Na cestě k němu svěřenci kouče Luboše Urbana nastoupí 15.7. od 14.00 proti Bohemians Praha a poté v Blšanech sehrají dvě přípravná utkání. Zatím je potvrzen duel proti Baníku Most dne 19.7. od 11.00 hodin. V neděli 25. července svěřenci trenéra Luboše Urbana nastoupí do I. kola Ondrášovka cupu a o tři dny později pravděpodobně sehrají přátelský duel proti soupeři z nižší soutěže.

Pravděpodobně v pátek 30. července se fanoušci dočkají ostrého startu nového druholigového ročníku! I v něm bude zachován tradiční páteční termín domácích zápasů FC Vysočina, který však přináší jednu změnu – výkop všech zápasů bude stanoven na 18.00 hodin.

Program zápasů v rámci letní přípravy:
NE 4.7. – Turnaj v Tisu u Havlíčkova Brodu (účast Zenit Čáslav, Graffin Vlašim, Viktoria Žižkov)
ÚT 6.7. – FC Slovan Liberec
SO 10.7. – FC Hradec Králové
ČT 15.7. - 14.00 – FK Bohemians Praha
SO 17.7. – v jednání
PO 19.7. - 11.00 – FK Baník Most

Před rokem na startu letní přípravy pořádně lilo. Bude 27.6. slunečno?

 
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu