05.06.2010, Miroslav Fuks

Starší dorost si poradil s Příbramí

Starší dorost si poradil s PříbramíStarší dorostenci se s domácí extraligovou sezónou rozloučili vítězstvím nad sestupující Příbramí v poměru 3:0 (1:0), když skóre utkání otevřel ve 24. minutě Martin Štancl a ve druhé části hlavou po standardních situacích skórovali Jiří Fadrný a Pavel Príborský. „Šlo o průměrné utkání, jehož tempo ovlivnil konec sezóny a úmorné vedro. Měli jsme proměnit více šancí a zvítězit výrazněji,“ řekl po utkání kouč Pavel Procházka.

 
FC VysočinaFC Vysočina
29.kolo, sobota 5.6.2010, 12:00
3:0
(1:0)
PříbramPříbram
 
Góly: 24. Štancl, 54. Fadrný, 83. Príborský
Diváci: 60
FC Vysočina: J.Procházka – Göth, Turek, Fadrný, Príborský – Zeman (78. Tvrdý), Málek (64. Vokoun), Vacek, Kliment – T.Kučera (38. Přibyl), Štancl.
 

Komentář

Vysočina si celý zápas musela dát pozor na rychlé kontry hostí, ovšem po celý duel byla lepším a sehranějším celkem. Skóre mohl v úvodu dvakrát otevřít Málek, ovšem střela z 11. minuty trefila tyč a další pokus ze 14. minuty po průniku Kučery lapil gólman hostí. Zadařilo se ve 24. minutě mladíkům Štanclovi a Klimentovi, po jejichž kombinaci přesně zakončoval útočník Štancl. Vzápětí mohl po skvělém průniku vyrovnat Pilík, ale trefil jen tyč. Na 2:0 mohl do půle zvýšit Fadrný, ovšem ideální centr poslal hlavou vedle.

Jihlavský stoper si musel počkat do 54. minut, kdy hlavou uklidil do sítě centr Vacka. Poté přišly tři neproměněné šance Štancl. V 63. minutě po přihrávce Zemana střílel vedle, v 65. minutě ho po akci Přibyla vychytal gólman a v 68. napálil tyč. Výsledku tak dal konečnou podobu v 83. minutě po rohu Vacka hlavou Príborský. V poslední šanci po centru Tvrdého neuspěl Kliment.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu