30.07.2004, Redakce

Večeřa přestupuje do 1.FC Brno!

Defenzivní záložník FC Vysočina Karel Večeřa opouští po pěti letech věrných služeb Jihlavu. Vrací se do svého rodného klubu 1.FC Brno, odkud v Jihlavě nejprve hostoval a na jaře 2001 do Vysočiny dokonce přestoupil. Zajímavá je skutečnost, že Večeřa za prvoligové Brno již jednou epizodně nastoupil a to v sezóně 1998/99.

 
Prvoligové Brno mělo o střelce 18ti druholigových branek eminentní zájem po odchodu defenzivního středopolaře Zúbka do Ostravy. Přitom využilo skutečnosti, že Večeřovi mladšímu v zimě končí profesionální smlouva v FC Vysočina a on o její další prodloužení neprojevil zájem. Přestupová částka nebyla zveřejněna, její součástí však je změna hostování brněnského obránce Pavla Vojtíška v Jihlavě na přestup.

Karel Večeřa ve II. lize v dresu Vysočiny celkově odehrál 111 utkání, čímž se zařadil na 1. příčku historické tabulky druholigových startů mezi hráči jihlavského klubu. V Jihlavě za pět let působení dosáhl řady úspěchů, mezi kterými vévodí jarní postup do semifinále Poháru ČMFS, dvojnásobná 6. příčka ve II. lize ČMFS či postup do II. ligy, na který v dresu tehdejšího FC PSJ dosáhl ve své první jihlavské sezóně 1999/2000.

 
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu