12.05.2010, David Zeman

Daniel Šmejkal se zúčastnil rozlučky Vladimíra Šmicera

Daniel Šmejkal se zúčastnil rozlučky Vladimíra ŠmiceraV úterý 11.5.2010 proběhla na fotbalovém stadionu v Edenu rozlučka s bývalým reprezentačním a slávistickým záložníkem Vladimírem Šmicerem. Na této benefiční akci nechyběl ani současný asistent trenéra FC Vysočina a bývalý spoluhráč Vládi Šmicera Daniel Šmejkal, ten má v I.lize odehráno 196 zápasů za Slavii, Duklu Praha, Viktorii Plzeň a další ligové týmy.

 

"Celá akce byla moc hezká. Přišlo 15 tisíc lidí, byla výborná atmosféra a celé setkání s hráči, se kterými jsem hrál kolem roku 1996, bylo velmi příjemné. Po zápase jsme měli ve V.I.P. prostorách připravené posezení, kde jsme si mohli v klidu popovídat. Jediná škoda je, že se podobná akce nekoná častěji," povzdechl si Daniel Šmejkal, který ještě k vlastnímu zápasu dodal: "Hrálo se bez nějakých skluzů, aby se samozřejmě nikdo nezranil. Ale padlo 12 krásných gólů po pěkných akcích a lidé se určitě museli bavit. Bylo vidět, že hráči jako Nedvěd, Šmicer nebo Berger, kdyby neměli určité zdravotní potíže, tak by technicky a fyzicky na I. ligu určitě ještě stačili."

Daniel Šmejkal ve Slavii Praha zažil své největší fotbalové úspěchy v podobě semifinále Poháru UEFA a ligového titulu v ročníku 1995/1996. Neminula ho ani nominace do reprezentace, za kterou odehrál 10 zápasů a vstřelil 3 góly, bohužel účast na stříbrném EURU v Anglii 1996 se mu zásluhou zranění vyhnula.


Benefiční utkání fotbalových internacionálů v Edenu
Slavia Praha - Sparta Praha 6:6 (3:2)
Góly: 28. a 54. z pen. V. Šmicer, 1. Ulich, 17. Berger, 67. Kuka, 74. J. Šmicer - 49. a 66. I. Hašek, 9. Nedvěd, 11. Baranek, 44. Siegl, 70. Lokvenc.
Rozhodčí: Puček - Draštík, Zvonič. Diváci: 15.014.

Sestavy
Slavia: Černý - Ašanin, Kozel, Suchopárek, Šmejkal - Ulich, Kubík, Bejbl, Berger - Kuka, V. Šmicer. Střídali: Vaniak, P. Novotný, Krištofík, Rada, Vágner, J. Šmicer. Trenér: Cipro.

Sparta: Kouba - Horňák, Němeček, J. Novotný, Vrabec - Poborský, I. Hašek, Nedvěd, Baranek - Siegl, Lokvenc. Střídali: Mistr, Svoboda, Frýdek. Trenér: Uhrin starší.

Daniel Šmejkal stojící nad Vladimírem Šmicrem

 
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu