08.05.2010, Miroslav Fuks

Výborný víkend završil starší dorost

Výborný víkend završil starší dorostVýsledkově výborný fotbalový víkend FC Vysočina završili starší dorostenci. V extraligovém utkání po bojovném výkonu zdolali Dynamo České Budějovice 1:0 (1:0) díky přesné hlavičce reprezentanta Jiřího Fadrného. Svěřenci Pavla Procházky mají po 25 kolech nejvyšší soutěže 38 bodů a tím i definitivu záchrany. V aktuální tabulce jim náleží skvělá 5. příčka!

 
FC VysočinaFC Vysočina
25.kolo, sobota 8.5.2010, 12:00
1:0
(1:0)
Č. BudějoviceČ. Budějovice
 
Gól: 16. Fadrný. ČK: 60. Poláček (VYS)
Diváci: 80
FC Vysočina: J.Procházka – Kryštůfek, Turek, Fadrný, Príborský – Přibyl (46. Zeman), Málek (85. Vokoun), Vacek, Kosak (89. Göth) – Štancl, Poláček.
 

Komentář

Skóre utkání otevřel v 16. minutě Fadrný, když přesnou hlavičkou usměrnil do sítě míč po centru Vacka. V první části měli dvě tutovky Přibyl a Kosak, ale neproměnili. Průběh druhého poločasu výrazně ovlivnila 60. minuta, kdy byl za oplácení faulu vyloučen domácí hrot Poláček. Bojující jihlavský tým však třicetiminutové oslabení zvládl bez inkasované branky. Navíc mohl po dvou nadějných brejcích své vedení zvýšit. „Za tříbodový zisk jsem samozřejmě velice rád. Klukům musím poděkovat za předvedený výkon,“ uvedl trenér Pavel Procházka.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu