01.04.2010, Redakce

Mladší žákyně na "Sparťanka Cupu"

Mladší žákyně na ”Sparťanka Cupu”Nově vytov řený tým mladších žákyň FC Vysočina absolvoval svoji zápasovou premiéru na prestižním turnaji "Sparťanka Cup", který proběhl během uplynulého víkendu. Začátky bývají vždy těžké a proto jistě nepřekvapí poslední osmé místo na turnaji. V tomto případě však rozhodně nešlo o výsledek. Potěšitelná je především existence tohoto týmu, který před sebou má jistě slušnou perspektivu.

 

Základní skupina:
- Viktoria Plzeň  0:6
- FC Mělník  1:5 – Dáňová
- 1.FC Brno 2:4 - Dáňová, Hindová
o 7. místo: - Hradec Králové 0:8

Konečné pořadí: 1. Viktoria Plzeň, 2. Sparta Praha, 3. 1.FC Slovácko, 4. 1.FC Brno, 5.Slavia Praha, 6. FC Mělník, 7. Hradec Králové, 8. FC Vysočina

Sestava na turnaji
Brankářky: Suchánková Lucie, Tomanová Simona
Obrana: Hromádková Nicol, Hartmanová Katka, Haubertová Katka, Schimrerová Míša
Záloha: Hindová Natálie, Dáňová Adéla, Záškodová Lucie
Útok: Smejkalová Lucie, Zikmundová Zuzana, Pojezná Lenka, Lancová Tereza

Horní řada z leva: trenérka Pojezná, Hartmanová, Dáňová, Hindová, Záškodová, Hromádková, trenérka Lancová. Dolní řada zleva: Schimrerová, Smejkalová, Pojezná, Lancová, Haubertová, Zikmundová. Ležící zleva: Tomanová a Suchánková.

 
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu