19.05.2004, Redakce

Škorpil pozval šest nováčků a nezapomněl na Šourka

Bez krajánků, zato s šesti nováčky vyrukuje fotbalová reprezentace do jednadvaceti let k přípravnému utkání s Tureckem. Oproti poslednímu utkání v Bulharsku ve výběru chybí hned sedm hráčů. "V této fázi přípravy chceme zkoušet co možná nejširší okruh možných kandidátů," vysvětlil Škorpil.

 
Do výběru se dostalo šest nováčků - ostravský gólman Antonín Buček, defenzivní univerzál ze Synotu Michal Kadlec, plzeňský bek Václav Procházka, brněnský záložník Martin Dupal, záložník Bohemians Zdeněk Koukal a útočník olomoucké Sigmy Vojtěch Schulmeister. Do kádru se po jednozápasové odmlce vrací středopolař Synotu Milan Petržela.

Čeští trenéři budou v sobotním utkání postrádat zraněného olomouckého stopera Romana Hubníka a také všechny krajánky. Útočník Václav Svěrkoš z Mönchengladbachu a záložník Schalke 04 Filip Trojan si musí o víkendu plnit klubové povinnosti v posledním kole německé bundesligy, středopolař Anderlechtu Brusel Martin Kolář je kvůli zraněnému kolenu do konce roku mimo hru.

Na záložníka italské Modeny Davida Limberského tentokrát v nominaci nezbylo místo stejně jako na brankáře Michala Daňka, záložníky Jakuba Hottka a Ladislava Volešáka a útočníka Michala Hubníka.

"Lvíčata" se s výběrem stejně starých Turků utká v sobotu v Mladé Boleslavi, zápas začíná ve 20.00.

Nominace:

Brankáři: Antonín Buček (Ostrava, 0 startů v jednadvacítce/0 branek), Tomáš Grigar (Sparta, 1/0).

Obránci: Josef Kaufman (Pardubice, 2/0), Michal Kadlec (Synot, 0/0), Martin Klein (Teplice, 1/0), Martin Latka (Slavia, 2/0), Václav Procházka (Plzeň, 0/0), Ondřej Šourek (Jihlava, 1/0).

Záložníci: Jiří Bílek (Blšany, 1/0), Martin Dupal (Brno, 0/0), Lukáš Hlavatý (Brno, 1/0), Zdeněk Koukal (Bohemians, 0/0), Milan Petržela (Synot, 1/0), Tomáš Sivok (Sparta, 6/0).

Útočníci: Tomáš Jun (Sparta, 16/0), Lukáš Magera (Ostrava, 1/0) Emil Rilke (Teplice, 2/0), Vojtěch Schulmeister (Olomouc, 0/0.

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu