06.01.2010, Miroslav Fuks

S Vysočinou se už připravují Dolejš a Šimáček

S Vysočinou se už připravují Dolejš a ŠimáčekNa středečním dvoufázovém tréninkovém bloku FC Vysočina nechyběli avizovaní Jan Šimáček a Petr Dolejš. Ti se k týmu připojili již v úterý v Praze v rámci testů funkce organizmu. „S výsledky testů jsme spokojeni. Dopadli velmi dobře a představují výbornou výchozí pozici pro náročnou kondiční přípravu,“ uvedl trenér Luboš Urban.

 

Jan Šimáček (nar. 29.11.1982, výška 193 cm, váha 86 kg) je odchovancem Pardubic, kde nastoupil k prvním druholigovým zápasům. Během čtyř sezón odehrál 53 zápasů. Svými výkony upoutal prvoligové Slovácko, kam přestoupil v létě 2006. První prvoligová sezóna však skončila sestupem. Po dvou ročnících ve II. lize se s týmem Slovácka v létě dočkal administrativního postupu do Gambrinus ligy. Na podzim 2009 se však do základní sestavy naplno neprosadil a v základní sestavě nastoupil jen do 4 zápasů. Vedení Slovácko s ním už pro jarní část nepočítalo a tak vyslyšel nabídku FC Vysočina. Celkem má na kontě 19 prvoligových startů a 1 gól. Jeho druholigová bilance činí 101 zápasů a 5 branek.

Petr Dolejš (nar. 1.4.1986, výška 170 cm, váha 61 kg) s fotbalem začínal v jihočeských Mirovicích, pak byl třináct let v Písku. V roce 2007 hrál divizi za Strakonice, odkud si ho v lednu 2008 vybral kouč Straka do ligového kádru Českých Budějovic. Na jaře 2008 nastoupil do osmi prvoligových duelů, další ročník 2008/09 však tento rychlý krajní záložník strávil na hostování v druholigové Čáslavi. V sedmi jarních zápasech přispěl k senzačnímu 2. místu. Českobudějovické Dynamo si ho poté stáhlo do letní přípravy, v níž si vybojoval místo v ligovém kádru. Na podzim nastoupil hned do desíti zápasů, ovšem ani to nestačilo k setrvání v Dynamu. V zimě proto souhlasil s nabídkou Jihlavy.

  • ZDE naleznete fotografie z dnešního odpoledního výběhu kolem Staré plovárny.

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu