11.12.2009, Miroslav Fuks

Vysočina si dnes naposledy zatrénovala

Vysočina si dnes naposledy zatrénovalaDruholigoví fotbalisté FC Vysočina dnes měli na programu poslední trénink letošního roku. V prestižním duelu „staří“ vs. „mladí“ se nakonec radovali ti dříve narození včetně trenérů Jansy, Urbana a Šmejkala. Hráči se znovu sejdou po dovolené v pondělí 4. ledna na startu velmi náročné zimní přípravy. „Intenzivně jednáme o posílení týmu zejména v defenzivě a na postu brankáře. Zároveň máme zájem o prodloužení působení středního záložníka Jana Grubera,“ uvedl sportovní manažer Josef Jinoch.

 

Všichni členové kádru „áčka“ v prosincovém mezidobí absolvovali hodnotící pohovory, během nichž jim byla nastíněna perspektiva nejen pro jarní sezónu, ale i v delším časovém horizontu. Řady FC Vysočina aktuálně opustili přestoupivší zkušení fotbalisté Tomáš Kaplan (Polná) a Jiří Malínek (Žďár nad Sázavou). Záložníci Martin Dupal a Michal Drábek by i jaro měli strávit na hostování v Líšni, potažmo v Bystrci.

Doplňme změny v kádru juniorky hrající MSFL. Do něj byli z dorostu přeřazeni brankáři Martin Matiášek a Jan Procházka, stoper František Ptáček, střední záložník Tomáš Kučera a hrot Petr Poláček. Působení v jiných klubech bylo naopak umožněno nejzkušenějšímu členovi kádru „béčka“ Jiřímu Chlupovi a ofenzivnímu hráči Luďkovi Procházkovi.

Jiří Chlup při defenzivní práci v utkání proti Líšni.

 
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu