26.11.2009, Miroslav Fuks

Premiérové Setkání mládežnických týmů FC Vysočina

Premiérové Setkání mládežnických týmů FC VysočinaČtvrteční podvečer náležel z pohledu FC Vysočina jeho žákovským a dorosteneckým týmům. Ve VIP zázemí v rohovém objektu nové tribuny proběhlo premiérové Setkání mládežnických týmů, kterého se zúčastnilo asi 150 hráčů z kategorií U-12 až U-19, dále trenéři, management klubu, zástupci akcionářů a též hráčů „A“ mužstva. Hlavním bodem programu bylo zhodnocení podzimních výsledků mládežnických týmů a zároveň vyhlášení nejlepších hráčů jednotlivých ročníků FC Vysočina.

 
Těmi se stali:

ročník 1991 - Tomáš Kučera, František Ptáček, David Vacek

ročník 1992 - Jiří Fadrný, Jan Kosak, Matěj Vydra

ročník 1993 - David Mlčoch, Lukáš Hráček, Martin Štancl

ročník 1994 - Filip Dvořáček, Martin Kelbler, Jan Kotnour

ročník 1995 – Vojtěch Hron, Štěpán Maruš, Dominik Pedro

ročník 1996 – Tomáš Duba, Michal Mazel, Jakub Rychetník

ročník 1997 – Jan Bajer, Ondřej Bělovský, David Štěpánek

ročník 1998 – Marek Pecina, Richard Svoboda, Miroslav Wendl

Vybrané trojici hráčů ceny postupně předali zkušení hráči Michal Veselý, Michal Kadlec a Robert Caha, asistent trenéra a bývalý reprezentant Daniel Šmejkal, hlavní kouč „áčka“ Luboš Urban, sportovní manažer Josef Jinoch, ředitel klubu Zdeněk Tulis, předseda představenstva FC Vysočina Jiří Pech a nejvyšší kategorii U-19 ocenil generální ředitel a předseda představenstva PSJ, a.s., František Vaculík. Nejlepší hráči za rok 2009 v dárkových taškách mimo jiné nalezli i ceny věnované značkami Hummel a Weller. Nechybělo samozřejmě občerstvení pro všechny příchozí, na kterém se podílela firma Veřejné stravování Zdeněk Pecha, řeznictví Mareček z Třeště a jihlavská pekárna Lapek.

Akce byla bezesporu výbornou tečkou za úspěšným rokem FC Vysočina v oblasti mládeže. Vždyť všechny žákovské a dorostenecké týmy uhájily své postavení v nejvyšších možných českých soutěžích a potvrdily, že FC Vysočina z pohledu mládeže náleží mezi 10 nejlepších českých klubů. Na potěšily zejména extraligové dorosty, kde starším náleží po podzimu skvělá 4. příčka a mladší jsou šestí.

Klub se dočkal i individuálních úspěchů. V rámci lednového Galevečera neprofesionálního fotbalu ČMFS byl trenér Pavel Tvarůžek zařazen mezi tři nejlepší české žákovské kouče a útočník Matěj Vydra se umístil na 3. místě v kategorii mladší dorostenec.

Řada hráčů FC Vysočina právem náleží do kádru českých mládežnických reprezentací. V loňském roce se v nich objevili Stanislav Tecl, Matěj Vydra, Jiří Fadrný, Jan Kosak, Martin Štancl, Jan Kotnour, Lukáš Hráček a František Rozmahel.

Nesporným oceněním FC Vysočina bylo i jmenování kouče Romana Kučery do pozice trenéra reprezentace U-16.

Fotografie z akce najdete ZDE.


 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu