08.11.2009, Miroslav Fuks

"Béčko" podzim zakončilo porážkou

”Béčko” podzim zakončilo porážkouPodzimní představení "béčka" FC Vysočina v MSFL dnes skončilo v Bystrci zaslouženou porážkou 2:0 (0:0). Obě branky vstřelil útočník Jan Veselý, který na jaře 2008 oblékal jihlavský dres. Po polovině soutěže našemu týmu patří 12. příčka se ziskem 17ti bodů. S jednatřiceti body vede Znojmo.

 
BystrcBystrc
15.kolo, neděle 8.11.2009, 14:00
2:0
(0:0)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Branky: 51. a 74. J.Veselý
ŽK: J.Veselý - Naniaš
Rozhodčí: Tobola - Duda, Kneisl
Diváci: 250
Bystrc: Galla - Kopecký, Břežný, Jirásek, Šíma, Michal Drábek (76. Křivánek), Janíček, Outrata, Veselý, Hanák, Veselovský (71. Martin Drábek).
FC Vysočina B: Krajíček – Benda (65. Šandera), Filip, Naniáš, Cihlář - Vyskočil, Šisler, Chlup (75. Kopic), R.Demeter - Simr, Peška (58. Leligdon).
 

Komentář

Jako první nebezpečně zahrozili domácí. Po rohu se dostal k míči Břežný a jeho hlavička jen těsné minula pravou tyč Krajíčkovy brány. Vysočina často držela míč, ale do šancí se příliš nedostávala. Ve 29. minutě přišla obrovská příležitost Bystrce a v ní Jirásek, který z hranice velkého vápna napálil míč a Krajíček musel akrobaticky zasahovat. Ve 39. minutě exbystrcký Krajíček opět podržel svůj tým, když musel zasahovat po přízemní střele Veselovského. Ve 43. minutě měl velké problémy, když nedokázal udržet Hánákův centr, ale jihlavskému brankáři pomohla v poslední chvíli obrana, která odkopla do bezpečí.
V 51. minutě se Bystrc dostala do zaslouženého vedení. Po centru Outraty z pravé strany se dostal do vápna veselý a přesnou hlavičkou poprvé překonal Krajíčka. O chvíli později to už  mohlo být 2:0, ale Hanák mířil těsně vedle a stejně se mu vedlo i v 55. minutě, kdy nechal vyniknout hostujícího gólmana. Vysočina dokázala odpovědět velkou šancí - střelou z dálky se prezentoval Vyskočil, Galla vyrazil jen před sebe a dorážka Chlupa skončila na obránci Bystrce, který z brankové čáry zachránil domácí od jistého gólu. Vzápětí se po rohu dostal k hlavičce Naniaš a Galla jeho pokus vyrazil. Blízko vyrovnání byl v 69. minutě Simr, který z malého vápna těsně přestřelil Gallovo břevno. Světlé momenty Jihlavy v 74. minutě ukončil opět Veselý. Tentokrát centroval Hanák a svým pasem nalezl hlavičku Veselého, jenž zvýšil na rozdíl již dvou branek. Vysočina se v poslední čtvrthodině snažila o zdramatizování zápasu, ale pokusy Simra, Kopice či Šislera brankou neskončily.
„Zápas jsme po stránkách nezvládli. Domácí tým byl lepší v kombinaci, nasazení, důrazu, agresivitě i vůli po vítězství. Sice jsme v určité fázi zápasu sahali po vyrovnání, výhra domácích však byla zasloužená. Přes zimu nás čeká tvrdá práce,“ řekl po utkání kouč Josef Vrzáček.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu