07.11.2009, Miroslav Fuks

Dorost proti Brnu zůstal za očekáváním

Dorost proti Brnu zůstal za očekávánímStarší dorost FC Vysočina nepotvrdil tříbodový zisk z Příbrami a na domácí půdě „jen“ remizoval proti 1.FC Brno 2:2 (2:1) . Díky brankám Kučery z penalty a Kosaka po centru Götha získali svěřenci kouče Pavla Procházky 23. podzimní bod a udrželi skvělou 5. příčku tabulky. Podzim zakončí za týden na půdě 1.FC Slovácko.

 
FC VysočinaFC Vysočina
14.kolo, sobota 7.11.2009, 11:00
2:2
(2:1)
BrnoBrno
 
Góly: T.Kučera, Kosak
Diváci: 0
FC Vysočina: J.Procházka – Göth, Busta, Fadrný, Príborský – Přibyl (75. Vokoun), Málek (60. D.Černý), Vacek, Kosak – T.Kučera, Poláček.
 

Komentář

V úvodu zápasu spálil obrovskou šanci domácí Poláček, který po samostatném nájezdu na gólmana pouze nastřelil tyč. Domácí měli územní převahu, ale scházela jim obvyklá lehkost. Hosté navíc hrozili z nebezpečných brejků. Jeden z nich vedla po jihlavském rohovém kopu k první brance v Procházkově síti. Vysočina však do půle dokázala zápas otočit. Nejdříve T.Kučera proměnil pokutový kop po faulu na stopera Bustu a poté poslal Vysočinu do vedení Kosak po přesném centru pravého beka Götha. Vítězství však domácímu celku nebylo přáno. Po dalším rohu Jihlavy totiž přišel další brejk Brna a s ním i zasloužené vyrovnání na 2:2.
„Dnes jsme nepředvedli dobrý výkon. Nezvládli jsme brněnské brejky a nedařilo se nám optimálně. Remíza je z domácího zápasu málo. V posledním kole se musíme pokusit získat ztracené body zpět,“ řekl po utkání kouč Pavel Procházka.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu