24.10.2009, Miroslav Fuks

Sparta dorost předčila v efektivitě

Sparta dorost předčila v efektivitěStarší dorost Sparty Praha dnes i v Jihlavě potvrdil, že v Česku nemá konkurenci. Díky takřka stoprocentní efektivitě zvítězil jasně a zaslouženě 1:5 (0:3). Jediný gólový úspěch domácího týmu zaznamenal v 68. minut David Vacek přesnou střelou levačkou z 18ti metrů. Našemu dorostu nyní v extralize náleží 5. příčka se ziskem 19ti bodů.

 
FC VysočinaFC Vysočina
12.kolo, sobota 24.10.2009, 11:00
1:5
(0:3)
SpartaSparta
 
Gól Vysočiny: 68. Vacek
Diváci: 150
FC Vysočina: J.Procházka – Göth, Ptáček, Fadrný, Príborský – Přibyl, Málek (70. Busta), Vacek, Kosak – T.Kučera (55. Zeman), Poláček.
 

Komentář

„Sparta dnes byla velmi efektivní a nespálila snad žádnou vyloženou šanci. V poli jsme se soupeři vyrovnali, ale v koncovce jsme byli mnohem méně úspěšní. Hosté nás svojí vysokou kvalitou porazili zaslouženě a je na místě pogratulovat jim. Věřím, že se z tohoto zápasu dokážeme poučit,“ řekl po utkání kouč Pavel Procházka.

 
Související
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu