22.10.2009, DENÍK - Edita Palkovičová

Týmu chybí jiskra, myslí si Tulis

Týmu chybí jiskra, myslí si TulisSedmé místo, sedmnáct bodů, nelichotivé skóre 21:21 a pouhé dva body v tabulce pravdy. To je bilance jihlavských druholigových fotbalistů po dvanácti odehraných podzimních kolech. S tou však rozhodně nejsou spokojeni fanoušci, trenéři, hráči a rozhodně ani vedení FC Vysočina. Vše vyvrcholilo výbuchem v Sokolově, kde svěřenci kouče Luboše Urbana prohráli 1:5. Důsledkem toho byly pohovory trenéra s hráči. A na kobereček musel i samotný Luboš Urban a sportovní manažer Josef Jinoch.

 
 „Mají za úkol udělat maximum pro to, aby ve zbývajících čtyřech utkáních nasbírali maximální počet bodů,“ prozradil jasný cíl A-týmu v posledních čtyřech kolech podzimní části soutěže ředitel klubu Zdeněk Tulis.

Vedení zřejmě nemůže být spokojeno s výsledky týmu, a to nejen z pohledu umístění a bodového zisku, ale také množství vstřelených branek.

Zatím nenaplňujeme počet bodů a cíle, které jsme si dali před sezonou.

Jaké kroky se dají očekávat? Po utkání se Sokolovem jste avizoval, že hráče čekaly pohovory s trenérem a naopak kouče Urbana a manažera Jinocha čeká pohovor s vámi.

Samozřejmě měl jsem pohovor s manažerem i současným trenérem A-týmu. Situaci jsme rozebrali a oni mají za úkol udělat maximum pro to, aby ve zbývajících čtyřech utkáních nasbírali maximální počet bodů.

Takže ultimátum je dvanáct bodů?

Mají udělanou určitou strategii. Její plán byl, že po skončení podzimní části sezony budeme na umístění, které zaručuje plus sedm bodů v tabulce pravdy. Ovšem máme pouze plus dva. To znamená, že hrajeme dvakrát venku a dvakrát doma. Kluci se musí snažit. Tento propočet je ideální předpoklad, abychom mohli usilovat o čelo tabulky na jaře.

Pokračování rozhovoru najdete ZDE

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu