17.10.2009, Miroslav Fuks

Starší dorost vyhořel v defenzívě

Starší dorost vyhořel v defenzívěStarší dorost dnes v Mostě vyhořel v defenzivě a doplatil na výroky sudího. I proto po nadějném vedení 0:1 a 2:4 nakonec těžko uvěřitelně prohrál 5:4 (2:1). Naši extraligoví mladíci tak utrpěli první porážku po šesti zápasech. Jihlavské branky v Mostě zaznamenali Ondřej Přibyl, Alois Zeman a dvakrát Jan Kosak.

 
MostMost
11.kolo, sobota 17.10.2009, 13:00
5:4
(2:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly Vysočiny: Kosak 2, Zeman, Přibyl
Diváci: 0
FC Vysočina: J.Procházka – Göth (86. D.Černý), Ptáček, Fadrný, Príborský – Přibyl, Málek (47. T.Kučera), Vacek, Kosak – Poláček, Zeman.
 

Komentář

Náš dorost se v zápase ujal vedení, ovšem domácí brzy vyrovnali. Dosti sporně, neboť míč po odrazu od břevna přes čáru nepřešel. Navíc přišla chyba Vysočiny při standardní situace a Most vedl 2:1. „Poté jsme měli dvě velké šance na vyrovnání, ale Kosak a později Málek je promarnili. Vstup do 2: části se nám však velmi povedl. V rozmezí 48. až 55. minuty jsme skóre otočili na 2:4 pro nás. Za těmito góly byl velmi dobře hrající útočník Poláček. Bohužel, poté se na hřišti začali dít věci. Defenzíva i gólman hromadili chyby a úřadovat začal sudí Kocourek. Místo udržení či zvýšení vedení jsme třikrát inkasovali a nakonec tak utkání ztratili v poměru 5:4. Musíme dále tvrdě pracovat a poučit se z dnešních velkých chyb v defenzívě,“ řekl k utkání zklamaný kouč Pavel Procházka.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu