11.10.2009, Jaroslav Frühbauer

Vysočina na Hlučín nestačila

Vysočina na Hlučín nestačilaJihlavské holky na domácí půdě utržily debakl 1:7 (0:4) proti druhému celku tabulky Hlučínu. Nedokázaly zúročit své šance a především propadly v obraně. Navíc od 39. minuty hrály pouze o deseti. Čestný úspěch FC Vysočina zaznamenala Zdeňka Žampová v 74. minutě.

 
FC VysočinaFC Vysočina
8.kolo, sobota 10.10.2009, 11:00
1:7
(0:4)
HlučínHlučín
 
Branky: 74. Z.Žampová - 4. a 24. Křečková, 40. a 89. Hlavenková, 42. a 46. Stanjurová, 70. Antalíková
ŽK: 19. Čurdová
ČK: 39. Pojezná
Diváci: 50
FC Vysočina: Pojezná - Křížová, M.Žampová, Čurdová (39. S.Vrzalová), Jančíková - B.Pavelcová, Dibelková (87. Ryšavá), D.Procházková (64. Nováková), Z.Žampová – Šerá (66. Lačná), K.Pavelcová.
Hlučín: Blahová - K. Kaňová, Hlavenková, E.Schwarzerová (J.Schwarzerová), Stanjurová, L.Schwarzerová, Krzikalová (46. Mojková), V.Káňová, Piskunová, Antalíková, Křečková (63. Kalvarová)
 

Komentář

Během první půlhodiny měli územní převahu jihlavské hráčky. Paradoxně ve 4. minutě utekla hostující  Křečková a nemýlila se - 0:1. Ve 14. minutě byla v pokutovém území faulována Šerá. Na penaltu šla Krystýna Pavelcová, pokutový kop však neproměnila. Ve 24. minutě opět utekla hostující hráčka ze středu domácí obrany, Pojezná dobře vyběhla, ale v nouzi odvrátila míč jen na kopačky Křečkové a ta se opět nemýlila. Ve 39. minutě už poněkolikáté utekla hostující hráčka domácí obraně, Pojezná vyrazila proti ní, byla překonána a faulovala. Po zásluze viděla červenou kartu. Do brány musela náhradní brankářka, která vystřídala Čurdovou, které se dnes utkání nepovedlo. Hned z přímého kopu překonala nerozchytanou Sabinu Vrzalovou hostující Hlavenková. Do poločasu hosté přidali ještě jednu branku a tak se odcházelo do kabin s hrozivým skórem 0:4. Do druhého poločasu nastoupily jihlavské hráčky se snahou odčinit špatný herní projev z první půlky. Hned po minutě hry opět udeřili hosté - 0:5. V 70. minutě to už bylo 0:6, když se prosadila Antalíková. V 74. minutě přidala čestný úspěch Zdeňka Žampová. V 89. minutě se podruhé v utkání prosadila Hlavenková a utkání skončilo hrozivým výsledkem 1:7.

Asistent Jaroslav Frühbauer: "Nepodařilo se nám pohlídat hostující hráčku Křečkovou, která rozhodla utkání. Zlom přišel po neproměněné penaltě a množství zahozených šancí. Červená karta byl už jen důsledek nedůslednosti obrany. Hosté ukázali jak se bojuje a zaslouženě vyhráli."

 
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu