12.09.2009, Miroslav Fuks

Mladší dorost přehrál Olomouc a je první!

Mladší dorost přehrál Olomouc a je první!Dorostenecká pohádka FC Vysočina nekončí ani po 6. kole extraligy. Starší jsou druzí se stejným počtem bodů jako vedoucí Olomouc a mladší dorostenci jsou s patnácti body dokonce první, když jsou o skóre lepší, než Mladá Boleslav! Prozatím nejlepším týmem Česka jsou po dnešním vynikajícím zápase s Olomoucí, který vyhráli 4:2 (3:2). Hattrickem se blýskl Petr Císař a jednu branku přidal Martin Štancl.

 
FC VysočinaFC Vysočina
6.kolo, sobota 12.9.2009, 13:15
4:2
(3:2)
OlomoucOlomouc
 
Góly: 6., 13. a 68. Císař, 31. Štancl – 4. Ješko, 25. Ševčík Adam
Diváci: 50
FC Vysočina: Kotnour – Kyzlink (77. Vonásek), Mlčoch, Rozmahel, Dvořáček – Masopust (43. Čech), Šuta, Štancl, Kliment – J.Kučera, Císař (70. Kelbler).
 

Komentář

„Dnešní dvojzápas s Olomoucí byl skutečnou přehlídkou tohoto nejlepšího českého dorosteneckého fotbalu a reklamou na něj. I v zápase mladších šlo o 1. místo tabulky a nastoupilo v něm 8 nebo 9 reprezentantů. Hrálo se nahoru – dolů a my jsme ho po mimořádném výkonu zvládli na výbornou. Navíc za stavu 4:2 nedal Šuta penaltu. Hráči za svůj výkon zaslouží pochvalu. Věřím, že neusnou na vavřínech a budou na sobě stále tvrdě pracovat,“ řekl po zápase spokojený kouč Roman Kučera.

 
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu