19.07.2009, Miroslav Fuks

Vysočina si z Mladé Boleslavi veze krutou prohru

Vysočina si z Mladé Boleslavi veze krutou prohruFC Vysočina se v Mladé Boleslavi nedaří. V předposledním kole Gambrinus ligy v květnu 2006 si odsud Jihlava odvezla čtyřku a v dnešním přípravném utkání, které bylo pro domácí generálkou na Gambrinus ligu, se toto skóre dočkalo zopakování. Z jihlavského pohledu se však jednalo o velmi krutou porážku nevystihující dění na hřišti.

 
Ml. BoleslavMl. Boleslav
přát., neděle 19.7.2009, 17:00
4:0
(2:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 7. Kulič, 39. a 68. Kysela, 83. Mendy
Rozhodčí: Hrubeš - Koval, Novotný
Diváci: 0
Ml. Boleslav: Vorel - Dalovič, Rolko, Rajnoch (78. Řezníček), Kúdela - Kysela (72. Mendy), Sylvestre (63. Opiela), Procházka (32. Janíček), Táborský (73. Fabián) - Kulič (76. Chramosta), Pecka (63. Fikru)
FC Vysočina: Winter - Veselý, Tlustý, Kadlec (71. Lovětínský), Cihlář (78. Vyskočil) – Vydra (60. Minarech), Gába, Karlík, Krutý - Korčián, Tecl.
 

Komentář

„Domácí celek jsme měli přečtený a velmi dobře jsme věděli, jak těžký zápas nás čeká. Boleslav je zejména na domácí půdě velmi kvalitní a navíc disponuje 24 výbornými hráči. Přes konečný hrozivý výsledek se z fotbalového pohledu nemáme za co stydět. Byli jsme silní ve středu pole, získávali jsme odražené míče a dokázali jsme si vypracovat řadu nebezpečných i gólových příležitostí. Velký gólový rozdíl mezi oběma celky vyplynul ze dvou faktů. Především jsme v první půli udělali dvě hrozivé defenzivní chyby, kdy nejprve Krutý a později Kadlec nepochopitelně nabídli domácím dva góly. Za stavu 2:0 se poté s takto zkušeným a kvalitním soupeřem velmi špatně hraje. Za druhé byl obrovský rozdíl ve hře v pokutových územích. Zatímco my jsme v obraně chybovali a v útoku jsme nedokázali šance zúročit, tak soupeř byl mnohem efektivnější. Ve velmi dobrých příležitostech byli mimo jiné Tecl, Vydra i Korčián, ale volili jejich špatné řešení. Svoji roli v tom samozřejmě hraje i jejich věk a nedostatek zkušeností. Dnešní duel nám potvrdil určité poznatky a je pro nás velmi poučný. Jsem rád, že se tak stalo 14 dní před startem ligy,“ řekl k utkání kouč Luboš Urban, který pokračoval: „Při zranění Gabriela a Simra jsme k zápasu jsme odjeli s pouhými patnácti hráči. Další fotbalisté pomáhali juniorce v Českých Budějovicích, protože jsem chtěl, aby co nejvíce hráčů absolvovalo celé utkání. Domácí však ve druhé půli vystřídali hned šest hráčů, což se v závěru projevili na jejich fyzické převaze. Každopádně nyní musí nastat doplnění kádru a zvýšení konkurence na některých postech.“
 
Související odkazy:
On-line přenos: ZDE

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu