17.07.2009, Miroslav Fuks

Ženský tým FC Vysočina se sešel na prvním tréninku

Ženský tým FC Vysočina se sešel na prvním tréninkuDo historicky první fotbalové sezóny vstoupil ženský tým pod hlavičkou FC Vysočina. Třiadvacet svěřenek na startu letní přípravy přivítal v areálu Na Stoupách nejen kouč Josef Žampa s asistentem Jaroslavem Frühbauerem, ale i generální ředitel PSJ, a.s., František Vaculík. Posílený celek začal pěkně zostra – intenzivním běžeckým a kondičním tréninkem na atletické dráze.

 
Druhá nejvyšší ženská soutěž bude zahájena 23. srpna a jihlavský celek na úvod nastoupí v Hodoníně. O týden později se tým trenéra Žampy poprvé představí doma proti Spartaku Lubina. Své domácí zápasy bude hrát na hlavním stadiónu v Jiráskově ulici či na vedlejším travnatém hřišti v témže areálu. Podle kouče je v silách mužstva bojovat o návrat do nejvyšší soutěže.

Prohlédněte si fotografie z prvního tréninku.




 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu